prezervatif içimde kaldı

layla66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
2
0
29
Merhaba 2 gün önce erkek arkadaşımla cinsel ilişki sonucun da prezervatif içimde kaldı elimle çıkardım. Sonrasında hemen gidip yıkadım ertesi gün hapı geldi aklımıza gidip hemen alıp içtim en fazla 15 dakika sonra içtim. Doğurganlığım da orta seviyedeydi o gün. Tam olarak tehlikesi nedir?

kötü bir tesadüf olmuş gerçekten ama ertesi gün hapını hemen içtiyseniz bir problem olduğunu sanmıyorum. ama garanti olması açısından bu ay adet gününüzde olmazsanız bi eczaneden test alıp yapın.

Anladım çok teşekkürler. Bende öyle düşünüyorum.

merhaba konuyu canlandırıyorum galiba ama 10 aylık bir bebegim var ayın 13. de adet oldum ve adetimden bu yana 13 gun olmus dün ilişkiye girdik ve prezervatif içimde kaldı prezervatife bosalmıs ama devam etmiş o yuzden kaymış cıkardıgımda içinde hala vardı hemen cıkardım ve yıkadım emzirdigim için ertesi gün hapı kullanamıyorum ne yapmalıyım... hamile kalmış olabilir miyim çok mu riskli düşük ihtimal mi nolur içimi rahatlatın.. şimdiden tesekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…