prezervatif ereksiyonu düşürürmü?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
beş senedir prezarvatif kullanıyorduk başka şekilde koruniyorduk son zamanlarda prezervatif e geçtik ....ve son zamanlarda eşimde sinir bozucu bı şekilde ereksiyon sorunu oluştu ...onu takma anında konsantresi bozulabilir mi erkeğin ..bunu yaşayan varmı ...çünkü takip işleme devam edince mutlaka sertlik gidiyor son zamanlarda .. prezervatif kullanmayinca daha iyi performansi gibi ..bunu yaşayan varmı ..sertlik bundan da kaybolabiliyormu?

Eşin neye bağlıyo bu durumu? Belki sıkıyordur? Sanki bi ara eşimde de olmuştu böyle bişey tam hatırlamıyorum. Hiç sevmedi zaten prezervatifi

Sağlık ocağının verdiği pek de iyi değil en güzeli market veya eczanedlerden almak her tarzdan var sonuçta

Evet ereksiyon kaybına sebep olabilir. Takarken konsantrasyonu bozuluyor olabilir..
Biz de takarken değil de taktıktan sonra hafif bi yumuşama olabiliyor bazen. Eşim başlarken değil de sonradan taktığında o hissiyat farkı sebebiyle oluyor sanırım. Bir kaç kez geri çıkardı bu yüzden 🤣 hala bebiş yok şükür

Biz bi kez aldık 12 tane verdi ebe kalite olarak iyi degil dedi ve sanki normal satandarlardan daha küçük gibi dedi esim ve 2 tane falan kullandık bıraktık

Evet ereksiyon kaybına sebep olabilir. Takarken konsantrasyonu bozuluyor olabilir..
Biz de takarken değil de taktıktan sonra hafif bi yumuşama olabiliyor bazen. Eşim başlarken değil de sonradan taktığında o hissiyat farkı sebebiyle oluyor sanırım. Bir kaç kez geri çıkardı bu yüzden 🤣 hala bebiş yok şükür
demek sizde aynı şeyi yaşadınız ...sağlık ocağının kini kullaniyorduk ..ilkndefa bilindik marka aldık bakalım aynı sorun devam edecek mi ..
hamile kalmamissiniz ne güzel benimki çıkarsa anında çift çizgi😣

demek sizde aynı şeyi yaşadınız ...sağlık ocağının kini kullaniyorduk ..ilkndefa bilindik marka aldık bakalım aynı sorun devam edecek mi ..
hamile kalmamissiniz ne güzel benimki çıkarsa anında çift çizgi😣
Başka bir yöntemle daha destekliyorduk da tabi çıkarmamal lazım ve baştan sona kadar takmak lazım.
Bu arada bizimkisi bilindik bir markayla oldu. Sağlık ocağından hiç kullanmadık. Eşimin de performansı sertlik ve süre olarak her zaman aşırı iyidir o yüzden eminim prezervatif sebebiyle oldu. Beni de kurutuyor zaten lanet bir şey. Pandemi bitsin doktora gidip başka yöntem bulacağım.

peki bazı prezervatifler de yapsrmi bunu mesele sağlık ocağının veridigi yoksa hu özel markalar daha mı iyidir
Özel olanlardan alın. Bazen extra haz falan fişman olanları oluyo ysda geciktiricili olanları da güzel. Ben saglık ocagının prezervatıf verdıgını burda öğrendim valla bilgim yok nedir nasıldır.

Başka konularda okumuştum bebek olacak diye korkuyordun son cümlen güldürdü 😁adet olunca rahatlıyor insan dimi şükür diye 😁

Başka bir yöntemle daha destekliyorduk da tabi çıkarmamal lazım ve baştan sona kadar takmak lazım.
Bu arada bizimkisi bilindik bir markayla oldu. Sağlık ocağından hiç kullanmadık. Eşimin de performansı sertlik ve süre olarak her zaman aşırı iyidir o yüzden eminim prezervatif sebebiyle oldu. Beni de kurutuyor zaten lanet bir şey. Pandemi bitsin doktora gidip başka yöntem bulacağım.
evet bende pek hissedemiyorum ..senelerce bununla korunanlar nasıl haz alıyor anlamıyorum...ama benim eşimde prezarvatif takmadığı zamanlarda da ara ara olurdu bu ..beni beklerken ..ama prezervatif le olan kadar kötü değildi

Özel olanlardan alın. Bazen extra haz falan fişman olanları oluyo ysda geciktiricili olanları da güzel. Ben saglık ocagının prezervatıf verdıgını burda öğrendim valla bilgim yok nedir nasıldır.
geciktirici li nasıl oluyor ...gerçekten bu etkili mi erkeğin gecikmesinde ..ben duymuştum inanmamıştım sanki

X