Prezagratifle ilişki sonrası adet gecikmesi hamilemiyim yardım

meneske3312

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
14
0
1
38
en son 4 ay önce korumasız yaptık 3 adet gördüm o yüzden onu saymıyorum . fakat 10 gün önce korumalı içime şey yaptı anlayın . bu prezagratiften sızma felan olabilirmi 3 kere yaptık aynı günde fakat her birinde duş aldı yardım 5 gün gecikme oldu 4 ünde olamiliydim test olsam kesin sonuç verirmi idrar

Kardeşim biz bunu nasıl bilelim seni muayene mi edecez buradan şüphen varsa kan tahlili yaptır Ayrıca ne bilelim prezervatif delik miydi sağlam miydi bunu kocana sor biraz mantık yürütseniz
prezagratif kontrolü yapiyor herzaman içini boşaltıp su dolduruyor ağzına kadar su çıkmıyor delik varmı diye bakıyor yani delik yok başka türlü cikabilirmi sperm

prezagratif kontrolü yapiyor herzaman içini boşaltıp su dolduruyor ağzına kadar su çıkmıyor delik varmı diye bakıyor yani delik yok başka türlü cikabilirmi sperm
Dünden beri aynı içerikle 4. konunuz rica ediyorum defalarca aynı konuyu açmayınız.

Gebelik şüpheniz varsa doktora gidersiniz kan, idrar testi yaptırırsınız.
Lütfen artık aynı konuyu açmayınız.

dibinden felaz sızma yaparmı arkadan hani ondan korktum
Ben sizin durumunuzu ve tedirginliğinizi anladım, sizden büyük bir hemcinsiniz olarak size naçizane tavsiyem gebelikten bu kadar korkuyorsanız ya ilişkiye girmeyeceksiniz veya bir jinekoloğa gidip size uygun bir Doğum kontrol hapı yazdıracak ve bu hapı düzenli olarak kullanacaksınız, yoksa her ilişki sonrası hamile miyim diye konu açacaksınız, genç bir kadın olarak arkasında duramayacağınız şeyler yaşamayın lütfen zira üzülüp korkuyorsunuz.

Yok.bu kaçıncı ayni konu dalga geçiyor baska aciklamasi yok. dalganizi denizde oynayin ayip artık . O kadar cevap verildi ciddiye alip .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…