Gebeliğe Hazırlık Preseed kullanan ve hamile kalanlarrrr bilgi lütfennnn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gzlgln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
37
18
88
30
Kızlar merhaba bilgilendirir misiniz sonuç alanlar lütfenn

Bunun için forum sayfaları var oralarda daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz

kullanıyorum ancak kuruluk problemi olduğu için hamilelikte bir işe yarıyormu henüz anlayamadım belki sebepsiz infertilite de olabilir diye duymuştum

Ben hamile kalmadan önceki ay bir kez kullanmistim .Fayda etti mi tartışılır .Cunku ne zaman esimin degerleri duzeldi o zaman hamile kaldim .Zaren jeli enjekte edememistim dışa akmıştı çoğu

Canım bende sebepsiz infertilite var

biryerde okumştum kuruluk problemi olduğunda spermler yaşamıyormuş bu jel spermler için uygun ortmı sağlıyormuş ve spermin hareket hızını artırıyormuş hamile kalan birkaç kişi de duydum ancak bende bir işe yaramadı 2 aydır kullanıyorum kuruluk için çok iyi onu kullanmasam başka bir yöntem uygulamak zorunda kalacağım ama hamile kalamadım afillim arkadaşın dediği gibi tartışılır bir durum

Merhaba. Bu jeli ilk defa bugün hafiften yüzeysel denedim. Kayganlaştırıcılığı gayet iyi ama içime enjekte etmedim. Önümüzdeki günlerde hamilelik çalışmalarında asıl amacı için kullanmayı da deneyeceğim ama çok vıcık vıcık bi sıvı olduğundan önerilen dozdan daha az miktarda kullanacağım muhtemelen. Bu yüzden aşırı kuruluk problemi yaşayanlarda her yönden işe yarar diye düşünüyorum.
Bu ay benim bebek için ilk korunmasız ayım olacak bu arada. Daha önce jelsiz de bi çalışmamız olmadı yani. Mayıs'ta hamile kalmak istediğim için ilk denemede nokta atışı yapmak istiyorum. :) Sonucu Haziran'da yazarım. Hayırlısı..

Canımmm inşallah istediğin gibi olur ben 1 senedir evliyim hiç korunmadım ama jeli daha ilk kullanacağım adetim bu gün bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…