Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş canım ben 1,5 senelik evliyim 7 aydır uğraşıyoruzBu jel ne işe yarıyor
İnşallah kuzum hepsini bitirseydin kızİliskiden 5dk önce kullanıyorsun insallah isine yarar ben aldım biriki kere kullandım ama hamile kalmadım kalanlar var ama
Anladım canım bende ,5 ay olucak uğraşıyorum .. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin. Pko var bende adet düzensizliği yapıyor kilom yok bir çare bulamadımHamile kalmayı kolaylaştırıyormuş canım ben 1,5 senelik evliyim 7 aydır uğraşıyoruz
Bitirecem cekmeceye koymustum yok olmus bulabilirsem egerİnşallah kuzum hepsini bitirseydin kız
c life düzenleme yapıyormuş sanırım tam emin değilim herkeste farklı etki yapar tabi ben geçen ay kullandım bu ay bir kere içtim uğraşamadım valla yanımda taşıyamadım işten güçten bıraktım jel kullanayım en iyisi dedim bakalım inşallah çare olur canım 1 yıl içinde işte Rabbim nasip etsin isteyen herkese yoksa dr gideceğim bende de troid var ama hep takip ettiriyorum ilaç azaltıyo bi çoğaltıyo değişikAnladım canım bende ,5 ay olucak uğraşıyorum .. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin. Pko var bende adet düzensizliği yapıyor kilom yok bir çare bulamadım
c life düzenleme yapıyormuş sanırım tam emin değilim herkeste farklı etki yapar tabi ben geçen ay kullandım bu ay bir kere içtim uğraşamadım valla yanımda taşıyamadım işten güçten bıraktım jel kullanayım en iyisi dedim bakalım inşallah çare olur canım 1 yıl içinde işte Rabbim nasip etsin isteyen herkese yoksa dr gideceğim bende de troid var ama hep takip ettiriyorum ilaç azaltıyo bi çoğaltıyo değişik![]()
ah o çekmeceler benimki de orda arada bakışıyoruz umutluyum senden diyorum ahahahahBitirecem cekmeceye koymustum yok olmus bulabilirsem eger![]()
Ne cevap veriyor peki?ah o çekmeceler benimki de orda arada bakışıyoruz umutluyum senden diyorum ahahahah![]()
Dili olsada konussa neler söyler kimbiilirYorum yapmıyo şimdilik![]()
Hahaha aynen kuzumDili olsada konussa neler söyler kimbiilir![]()
Kacıncı denemede hamile kaldın peki?Sadece o gunlerde kullanmistim ama oyle siringayla fln deil parmagimib ucuyla iceri dogru biraz suruyordum. Etkisi olmusta olabilir ama oyle mucizevi bisi olsa ilk denemelerimde hmile kalirdm
Ay hadi inşallah zaten o şeyi nasıl sokacağım korkuyorumda yumurtlama dönemini mü değerlendirmiştiniz ?Sadece o gunlerde kullanmistim ama oyle siringayla fln deil parmagimib ucuyla iceri dogru biraz suruyordum. Etkisi olmusta olabilir ama oyle mucizevi bisi olsa ilk denemelerimde hmile kalirdm