• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Preseed jel kullanıp hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Merhaba kızlar Preseed jel aldım kızlar nasıl kullanılıyor bilgim yok bir de yumurtlama günü kullansam olurmu her ilişkiden önce mi kullanacağım ? Hamile kalan varmı bu jel ile ?

İliskiden 5dk önce kullanıyorsun insallah isine yarar ben aldım biriki kere kullandım ama hamile kalmadım kalanlar var ama

Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş canım ben 1,5 senelik evliyim 7 aydır uğraşıyoruz
Anladım canım bende ,5 ay olucak uğraşıyorum .. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin. Pko var bende adet düzensizliği yapıyor kilom yok bir çare bulamadım

Anladım canım bende ,5 ay olucak uğraşıyorum .. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin. Pko var bende adet düzensizliği yapıyor kilom yok bir çare bulamadım
c life düzenleme yapıyormuş sanırım tam emin değilim herkeste farklı etki yapar tabi ben geçen ay kullandım bu ay bir kere içtim uğraşamadım valla yanımda taşıyamadım işten güçten bıraktım jel kullanayım en iyisi dedim bakalım inşallah çare olur canım 1 yıl içinde işte Rabbim nasip etsin isteyen herkese yoksa dr gideceğim bende de troid var ama hep takip ettiriyorum ilaç azaltıyo bi çoğaltıyo değişik :KK48:

c life düzenleme yapıyormuş sanırım tam emin değilim herkeste farklı etki yapar tabi ben geçen ay kullandım bu ay bir kere içtim uğraşamadım valla yanımda taşıyamadım işten güçten bıraktım jel kullanayım en iyisi dedim bakalım inşallah çare olur canım 1 yıl içinde işte Rabbim nasip etsin isteyen herkese yoksa dr gideceğim bende de troid var ama hep takip ettiriyorum ilaç azaltıyo bi çoğaltıyo değişik :KK48:

Sadece o gunlerde kullanmistim ama oyle siringayla fln deil parmagimib ucuyla iceri dogru biraz suruyordum. Etkisi olmusta olabilir ama oyle mucizevi bisi olsa ilk denemelerimde hmile kalirdm

Sadece o gunlerde kullanmistim ama oyle siringayla fln deil parmagimib ucuyla iceri dogru biraz suruyordum. Etkisi olmusta olabilir ama oyle mucizevi bisi olsa ilk denemelerimde hmile kalirdm
Kacıncı denemede hamile kaldın peki?

Ay hadi inşallah zaten o şeyi nasıl sokacağım korkuyorumda yumurtlama dönemini mü değerlendirmiştiniz ?

İçinden çıkan prospektus u okuyun mutlaka. Ben de yeni aldim. Sadece 3 kez kullanın yaziyor. Her ilişkiye girerken degil. Yumurtlamanin en yüksek olduğu 3 gun yaziyor. Iliskiden 5dk önce. Ama ben 1 tanesini kullandım zorlandım vajinanin içine sokarken. Zaten ilişkiye zor giriyorum o yuzden olmus olabilir. Bir kere kullandım başka kullanmadım. Ama olmadı bu ay.

Back
X