• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed jel kullananlar

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
678
706
303
Arkadaşlar preseed jel kullanan ve başarılı sonuç alan varmı aranızda gerçekten işe yarıyor mu ona göre almayı düşünüyoruz..

Merhaba ben aldım bugün ilk kez kullandım güzel bi jel kuruluk sorunum var benm çok iyi geldi ins hamile kalmama da yardımcı olur

1buçuk senelik evliydim ve hiç korunmamıştık. Eşimde hareket problemi vardı sayı 85 ml - 100 ml arası çıkıyordu ileri hareketli %1 di takviye gıda neofortil kullandı 3 ay %8 ileri hareketli oldu 4ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım normal denedik olmadı 1 tane aşılama denedik tutmadı. 3 aydır hiç bir ilacı kullanmıyorduk preseeed jeli aldığım ay çok şükür güzel haberi aldık adetimden 3 gün önce ev testinde silik çizgiyle öğrendim hayali çizgi görüyorum sandım test yaptırmadım 2 gün sonra yani adetimden 1 gün önce yakın arkadaşımın yoğun isteği üzerine kan verdim kan testinde bhcg 35 ile öğrendim. Bu jel bir ilaç değil kadın serviks sıvısıyla aynı hatta daha iyi ph da olan bir kayganlaştırıcı. Spermin Hızlanmasına yardımcı oluyor. 2 gün sonra 2. Kan tahlilimi yaptırdım bhcg 102 olmuştu çok şükür. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur ve evladımızı kucağımıza almayı nasip eder Rabbim. Biraz uzun oldu ama bu jeli almak isteyipte aklında soru işareti olanlar için herşeyi anlatmak istedim çünkü almadan önce bende çok araştırmıştim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back