Prensesler ve Prensler

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Pro Üye
12 Temmuz 2006
2.779
184
prenses.bmp

Prensescoksekeriremsu ve prenslergamyoncuiremsu bugün ne giydiler?​

j0401177fh6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
emirzeynepahmet004pb2.jpg
:nazar::nazar:

Açılışı ben yapayım o zaman kızlar
benim prensesim bugün resimde görüldüğü üzere pembe askılı bluz ve minik etek takımını giydi

ay buraya bayıldım ben bu tatlışlara artık hergün buradayım hepsi benimde torunum sayılır değilmi
allah bebişlerinizi size bağışlasın acılarını üzüntülerini göstermesin nazar deymesin diye onlara nazar boncuğu getirdim hemde ağacıyla
nazar20boncugu2020protevv7.jpg

img0327xq3.jpg

oğluşum enes...

le139rv4.jpg

prensim emir:nazar:

emirdoumgn113io2.jpg

bu da zeynom:nazar:, canavarcım; pikinili hemide üstsüz ama; topiği kapamazsın inşallah:1rolleyes::eek:

Son düzenleme:
BU ZİLLOŞTA BENİM ÖMRÜM...HERŞEYİM VARLIĞIM...BUYRUN BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ KUZUŞUMU.....

photo0002nq1.jpg
:asigim:
photo0001ez7.jpg

Son düzenleme:
buda benim sarı şekerim canım kızım beren su
berensuuuuuuuuuuzq1.jpg

berensuuuuuuuuuuzq1.1d47e0ea69.jpg

kıızm bugün bunları giydi.alt tarfı pek belli değil ama.
kolro8.jpg

kolro8.9818a4ad27.jpg

jghgbv2.jpg

jghgbv2.b9e9a20760.jpg

burası benim en sevdiğim topik oldu çünkü çocukları inanılmaz severim bugünlerde biraz gerginim bana burası çok güzel moral oluyor hepinizin ellerinize sağlık sizlerden özendim bende canım torunumun resmini koyayım dedim bu resim yıllar öncesinden çünkü şimdi kendisi genç kızlığa adım attı boyuda boyumu geçti işte buda benim selinim
imag0002pq8.jpg

[img=http://img501.imageshack.us/img501/9729/azracik018ns5.th.jpg] EVET BIZDE BUGUN BUNU GIYDIK TEYZEELRI SACIMIZ YAPTIK MINIMIZI GIYDIK BIDE GOMLEK AMA AYAGIMIZDAKI CONVERSLERI CIKARTIK AGZIMIZ<A SOKMAYI TERCIH ETTIK

kuzuşumla azcık gezdik bugün fatura filan derken babaanneye geçmeden gezdirdim biraz onu çok mutluydu her zamanki gibi......

photo0029yw2.jpg
:nazar::asigim:

KIZMIN DONDURMA YİYİM Mİ BAYILMALARI......

photo00111yu5.jpg

X