Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay buraya bayıldım ben bu tatlışlara artık hergün buradayım hepsi benimde torunum sayılır değilmi allah bebişlerinizi size bağışlasın acılarını üzüntülerini göstermesin nazar deymesin diye onlara nazar boncuğu getirdim hemde ağacıyla
burası benim en sevdiğim topik oldu çünkü çocukları inanılmaz severim bugünlerde biraz gerginim bana burası çok güzel moral oluyor hepinizin ellerinize sağlık sizlerden özendim bende canım torunumun resmini koyayım dedim bu resim yıllar öncesinden çünkü şimdi kendisi genç kızlığa adım attı boyuda boyumu geçti işte buda benim selinim
[img=http://img501.imageshack.us/img501/9729/azracik018ns5.th.jpg] EVET BIZDE BUGUN BUNU GIYDIK TEYZEELRI SACIMIZ YAPTIK MINIMIZI GIYDIK BIDE GOMLEK AMA AYAGIMIZDAKI CONVERSLERI CIKARTIK AGZIMIZ<A SOKMAYI TERCIH ETTIK