Bebek İkinci El Prensesler için yeniler 5-6-7-8 yaş Nike, Kanz mont, Markalı kıyafetler!!!

Adidas ayakkabıların fiyatlari zaten 25-30 tl kiyafetlerde 5-10-15 tl degisiyor cnm toplu almak istersen indirimde yapiyorum ama takas düşünmüyorum, teşekkürler.
Burda adidas ayakkabıların fiyatına 25-30tl demişsiniz,ama şimdi ikisini de 30tl den veriyorsunuz.ben mi yanlış anlıyorum yorumunuzu?
ikisine 50tl vereyim,kargoyla bana 60tl olacak zaten.görüşmek üzere.

Doğru ama sonucta 30 tl da yazmıştım 25 satilan nike olarak hatirlamisimdir.

Kusurabakmayin o fiyata olmaz bu numarada sadece kreste giyilmis ve yepyeni 2 tane adidas ayakkabiyi 60 tl.ya bulamazsiniz tanesinin yari fiyati bile 50 tl degil size iyi alışverişler.

Nike bot yoktu cnm hic kullanılmamış Polaris beyaz cicekli bot vardi dusunursen indirim yaparim duruyor spor ayakkabikarin hepsi satildi:)

iki adet Adidas spor ayakkabimizi M meral0101 arkadasimiza total 55 tl'ya gönderdik güzel günlerde giyinsin prenses:)

Eklentiler

• 20141012_174511.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 84
, su anda elınızde kalan urunler nedır? bı guncelleme yapabılırmısınız ?

Eki Görüntüle 1409592

Yeni eklenenlerin hepsi 5-6 yas zara koton pantalonlar zara elbise birkactane onlarda zara

sadece kırmızı ve siyah beyaz puantiyeli olan hirkalar koton marka fiyatlari tane 12 tl ikisini alana 20 tl

tek sort lila gibi olan benetton beyazlar zara beyaz gomlek koton iki tane etek var kot biri o defakto penyelerin bir kismi zara yeni eklenen bu grup icin verdigin 10, 15 tl.lik fiyatlar pazarliga kapali son fiyatlardir.

Sadece toplu alimlarda ufak bir indirim yapılır.

Son düzenleme:
baştan sona 16,17,20,22 kaç yaş için birde fiyat.
düğün için süslü püslü elbisede arıyorum canım elinde varsa ilgilenebiliri.3-4 yaş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…