- 13 Ekim 2014
- 134
- 11
- 38
- Konu Sahibi Stay_Strong
Polaris 25 no deri hiç kullanılmamış çiçekli bot etiket yapışkanı bile içinde duruyor 35 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim en basta ve bugun ekledigim ayakkabilara da bir bak isters3n adidas nike spor ayakkabilar var 24 no bir de 20 no Lcwaikiki 4 tane şirin bebiş ayakkabisi var:)Bebek ayakkabisi varmi acaba 20 den 24e kadar olur
24 no olan nike spor ayakkabıyı kargo sizden 30tl olursa almak istiyorum
merhaba elinizde kalan 5 yaşları toparlasanız toplu almk istiyorum birde bot var mı elinizde 25-26 no
Pembe olan ne kadarÖzel günler için abiye ve güpürlü tüllü markalı elbiseler:) 6-7 yaş
Eki Görüntüle 1270757 Eki Görüntüle 1270758 Eki Görüntüle 1270759
Pembe olan ne kadar
9 yaş olarak sadece Zara kahve tüylü kapşonlu mont var.çok karışık yüklenmiş yada ben anlamadım elinizde 8-9 yaş neler var
Fiyatı bot resimlerinin üzerinde yazıyor 6 yaş jile ve triko elbiseler daha önceki sayfalarda:)merhaba polaris btu beğendim numarası ve fiyatını öğrenebilirmiyim 6 yaş etek ve elbisede olabilir
Polaris 25 no deri hiç kullanılmamış çiçekli bot etiket yapışkanı bile içinde duruyor 35 tl
Tşk.ler?fiyatı göremedim nosunu da neyse hayırlısı olsun