Bebek İkinci El Prensesler için yeniler 5-6-7-8 yaş Nike, Kanz mont, Markalı kıyafetler!!!

Stay_Strong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
134
11
38
Hepsi çok az giyinilmiş orjinal markalı ürünlerdir. Özellikle ayakkabılar ya 2-3 kez evde kullanılmış ya da numarası uymadığı için kullanılamamıştır.

Son düzenleme:
Aslında uzun zamandır takip ediyordum ama bugün bir cesaret geldi:) Pırıl pırıl dolapta bekleyeceklerine hem güzel bir kızımıza annesi uygun fiyata alıp mutlu etsin hem de ben kızıma yeni ciciler alıp mutlu edeyim diye beğeninize sundum. Ayak numarası, yaş ve fiyat bilgilerini yarın yazacağım. Hayırlı, uğurlu olsun.

merhaba
adidas spor ayakkabılardan 23,24,25 numaralı olanlarına talibim.sizden numaraları yazmanızı bekliyorum.

Adidas pembe mavi fosforlu renkler 25.5 no

Nike içi polar mont xl- 6,7,8 yaş

Kanz şişme mont 5 yaş

Adidas deri beyaz pembe 24 no

Adidas deri turuncu beyaz spor ayakkabı 26.5 no

Mothercare sandalet 20 tl-29 no

Polaris 20 tl kırmızı sıfır kutusunda ayakkabı 32 no

Bedenleri uyanlarla fiyatı 40-60 TL özelden de buradan da yazabilirsiniz:)

Cok ozl mesaj gelince buradan yazmak istedim; Bu kalitedeki urunlerin magaza fiyatlari malum ama sayfamda ki spor ayakkabilar fotograftan cok daha temizler emin olun leke vs yok altlari yepyeni.. Bastaki adidas 40 tl.dan pembebeyaz deri 40 tldan turuncu beyazi 35 tl.dan dusunun nike montu 60 tl.dan 50 tl.ya cektim. Kanz kapsonlu mont 40 tl.dir. Istanbulda elden teslim alabilirsiniz. Toplu alimda guzel indirim yaparim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…