• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Prensesler için Özel gün cicileri uygun fiyata...

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
$image.jpg 3-6ay bedenli etek fakat kalıbı geniş ben 10aylıkken giydirdim Ayakkabıda aynı şekilde 9-12ay dönemi için uygun. Etek ve ayakkabı fiyatı 25tldir. Sadece 1kez giyildi 2üründe.(body dahil değildir.)
$image.jpg tütü etekli 6-9ay bedenli fakat bununda kalıbı biraz geniştir. 1gün diş buğdayımızda giyindik. Ayakkaıda 9-12bedenlidir. Tütü ve ayakkabı fiyatı 30tldir. Sıfırlarına boşuna 2katı para vermek istemeyenler için uygun fiyata...

PEMBE OLAN komple değil mi 30 özelinize mesaj attım bakarmısınız
Evet komple alttan çıtçıtlı body tütü elbise şeklinde. 40tlye elbiseyi 25tlyede ayakkabıları almıştım çok uygun veriyorum ihtiyacı olan kaçırmasın.

özelden mesajınızı aldım yazamadım kusura bakmayın doğrudur inanıyorum söylediğinize son olarak iki ürünü 25 tlye bırakırsanız alırım bu arada bu ürün 1 yaş için mi teşekkürler

ürünleriniz çok güzel ve fiyatıda gayet uygun ihtiyacı olan kaçırmasın bence, ben kızıma sırf tütüyü 50 tl ye almıştım.

özelden mesajınızı aldım yazamadım kusura bakmayın doğrudur inanıyorum söylediğinize son olarak iki ürünü 25 tlye bırakırsanız alırım bu arada bu ürün 1 yaş için mi teşekkürler
1yaşaküçük gelir ben 10aylık civarıydı diş buğdayı partimizde giydirdim. Normalde bedeni 6-9aylık ama birazcık kalıbı geniş.
Fiyatı uygun yazdım zaten. Hatıra fotoğrafı veya özel gün kostümü için fazla bir fiyat değil inanın. Ayrıca kullandıktan sonra aynı fiyata satabilmenizde memkün çöpe atılcak bir para değil yani:)

ürünleriniz çok güzel ve fiyatıda gayet uygun ihtiyacı olan kaçırmasın bence, ben kızıma sırf tütüyü 50 tl ye almıştım.

Teşekkür ederim aynen öyle sıfır tütülerin sadece eteği25tlden aşağı yok. Bu tür kıyafetlerde 1yada 2kez giyildiği için sıfırına boşuna fazla para vermeye gerek yok fikrimce. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Back