• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık prensesimin ismi ne olsun lütfennnn yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Celik198408

Çok mutlu
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.602
213
648
40
Diğer
öncelikle 3. bebeğimide kk da sizlerle birlikte desteğinizle büyütmek çok güzel ama isim konusunda ne yapacağımı bilemiyorum fikirlerinizi merak edeiyorum

2 oğlum var mehmet efe ve ahmet mert

iki ismi hep çok sevmişimdir ama kızımda nedense tek ve kısa isim ister oldum isim bakarken tek olsun yok çift olsun yok kardeşlerine uysun aman uymasada olur kararsızlıklarından karar veremiyorum bu konuda ki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

benim aklıma takılanlara gelince
ela ve eda ismini seviyorum benim adım seda
ahmet mehmet /demet olabilir yanına uygun modern bi isim veya başka et hecesiyle biten önerileriniz var mı

ya da bunların dışında önerebileceğiniz isimlere açığım yalnız yaşlılarımız değişik isimleri yanlış söylüyolar 2-3 seneye anca alışıyolar o yüzden telaffuzu kolay isimler olursa sevinirim

Vuslat geldi benim aklima. Et ile bitmiyor ama uymu T harfinden sahlayabiliriz belki. Cok sevdigim bir isim..
Onun disinda ece, ayse, ipek, idil olabilir..
Et ile biten pek isim yok olanlar da hep cok eskilerin isimleri..

Ayşe Sare..
İkra..
İsra..
Elif..
Mina..
Sonu et ile biten isimler bence güzel değil..
Yine de siz bilirsiniz..
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin kardeşim..

Son eklerin uymasına çalışmak gereksiz bir çaba olabilir.Biri idil demiş , beğendim.Benim içimden geçen Rana :)

Back