Doğuma Hazırlık Prensesime isim yardımı lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prensesimin adı ne olsun?

• Nehir

OY: 21 61,8%
  • Melis

OY: 13 38,2%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .

karabocek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
502
360
Merhaba arkadaşlar bi kızım olacak inş. adı konusunda tam karar verebilmiş lütfen yardımlarınızı bekliyorum... opuyorumnanaktan

alya
derin
masal
lina
minel
eliz
ezel
okyanus

daha aklıma gelirse yazarım sağlıkla gelsin bebeğiniz....

hayirli olsun canim.
iki isim düsünmezmisin? arkadasimin kizinin ismi melis nehir. genelde melis diyorlar ama iki isimli. bence ikiside birbirine cok uyuyor. ecrin ismide guzeldir. anlami ALLAHin hediyesi.

bana nedense melis adı pek bi soğuk geliyor herhalde o isimdeki tanıdıklarım yüzündenkaydirigubbakcemile3 bence nehir daha hoş geliyor kulağa ya da ırmak o da güzel

nehir çok güzel bence :)) neden bilmiyorum bana çok sempatik geliyo.. nehir erdoğan'ı çağrıştırdığı için olabilir

saglicakla kavusursun insallah melegine canim
iki isimde cok hos
ama oyumu melisten yana kullandim

önerin için tşk. ederim cnm bebişinin cinsiyeti belli oldumu opuyorumnanaktan

çok teşekkürler arkadaşlar zaman ayırdığınız için... tek isim düşünüyoruz inş. hayırlı sağlıklı bebekler olurlar hepimizin bebekleri Allah hepimizin yardımcısı olsun opuyorumnanaktan

Siz bilirsiniz opuyorumnanaktan İnş sağlıklı güzel bir evladınız olur :asigim:

arkadaşlar bebişimin adına karar verdik değerli fikirleriniz için çok tşk.ederim...NEHİR...olacak inş. 04/01/2010 da gelicek inş. ozamana kadar sabrederse tabi opuyorumnanaktan Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıklı sıhatli olur inş... bebek için çalışmalara devam eden arkadaşlarında allah yardımcısı olsun... inş. Allah hepimizin gönlüne göre verir herkese biran önce sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip eder... hoşça ve dostça kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…