- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
sağol adıvarcım çok emeğiniz geçti üstümden
çok destek oldunuz hepiniz hakkınızı ödüyemem sizin
hepinize çok teşekkür ederim
bir kız evlada sahip olabilmek bu dünyada istediğim çok nadir şeylerden biriydi....
masal gibi başladı bizim aşk öykümüz şimdi masal gibi bi kızımız olacak..öyle çok istedim öyle çok diledim ki anne olmayı...o benim en kıymetli varlığım gözümden sakındığım herşeyim canım kızım öykü............
şimdi artık o 9 aydır benimle..kızımla birlikte aattı kalbimiz,üzüntüme üzüldü,sev,ncime sevindi...canım yavrum benim kavuşmamıza az kala artık herşey odamız eşyalarımız oyuncaklarımız herşeyimiz hazır....
şimdi sağlıkla seninm gelmeni bekliyoruz yuvamızın prensesi.....
işte aşkımızın masum öyküsünun pespembe masalsı odası...
umarım iyi günlerde sağlıkla huzurla yatarsı,oynarsın bu odada öykücüm.....
önceleri hayallerimdeydin kızım şimdi bedenimdesin
eskiden odanı hayal edersim pembe tüller içinde
şimdi odan da gerçek bitanem
sağlıkla gelmeni bekliyoruz son 20 gün güzel kızım
Hepimiz büyüttük ümitlerimizi...inançlarımızı..arzularımızı..
Hepimiz an be an üzüldük..hüzünlendik..dertleştik....
Sevgileri çoğaltıp...umutsuzluğu azaltmaya çalıştık şu sanal ama içi gerçek alemde..
Dile kolay aylar geçti..dile kolay neler yaşandı..dile kolay neler paylaşıldı..
Dilerim herbirimiz hayatımızın en büyük heyecanına..en güzel telaşına..en büyük tebessümüne kavuşuruz yarınlarımızda...
melek canım...melek gibi büyüsün yavrun güzel odasında..mutluluklarınız hep artsın dilerim..hayat onlarla eminim çooooook daha güzel olacaktır...
ne kadar guzel bi oda,:ecrin_bebek:dedigin gibi saglikla nese icinde o odada uyumak,oynamak nasip etsin ALLAH,,:Saruboceq:simdiden ALLAH bi sancida kurtarsin diyorum canim,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim:Saruboceq:
ayrica zaman ne cabuk geciyo dime,daha dun gibi senin hamile haberini okudugum,,:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?