• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prensesim öykünün masal gibi odası

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
bir kız evlada sahip olabilmek bu dünyada istediğim çok nadir şeylerden biriydi....
masal gibi başladı bizim aşk öykümüz şimdi masal gibi bi kızımız olacak..öyle çok istedim öyle çok diledim ki anne olmayı...o benim en kıymetli varlığım gözümden sakındığım herşeyim canım kızım öykü............
şimdi artık o 9 aydır benimle..kızımla birlikte aattı kalbimiz,üzüntüme üzüldü,sev,ncime sevindi...canım yavrum benim kavuşmamıza az kala artık herşey odamız eşyalarımız oyuncaklarımız herşeyimiz hazır....
şimdi sağlıkla seninm gelmeni bekliyoruz yuvamızın prensesi.....
işte aşkımızın masum öyküsünun pespembe masalsı odası...
umarım iyi günlerde sağlıkla huzurla yatarsı,oynarsın bu odada öykücüm.....
önceleri hayallerimdeydin kızım şimdi bedenimdesin
eskiden odanı hayal edersim pembe tüller içinde
şimdi odan da gerçek bitanem
sağlıkla gelmeni bekliyoruz son günler güzel kızım

Son düzenleme:
saglikla dogsun, saglikla büyüsün bu odada insallah, kolay dogumlar diliyorum ayni zamanda...

canım inşallah saglıklı ve hayırlı bir şek,lde bebişini kucaklarsın ve büyütürsün
benimde nasip olursa 15günüm felan var
demişsin dokuz ay beraber yaşadık sevindik üzüldük nedense duygulandım bu sözlere ve gözlerim dolu dolu oldu hepberaber bebişlerimize hayırlısıylan inşallah kavuşuruz
ve YÜRE RABBıMDEN DıLERıM RABBıM HERKEZLERE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN VE OLMAYAN HERKEZLERE VERSıN
senin prensesininde odası eşyaları çok güzel harika olmuşlar canım
iyi günlerde saglıklı günlerde kullanın inşallah

canım kızının odası çoook güzel olmuş
bayıldım pembe pempe çok hoş
allah sağlık ve mutlulukla odasında yatmayı nasip etsin
opuyorumnanaktan

Ay o bebişin yerinde olmak isterdim valla,benim içim geçti beee,tekrar tekrar bakmaya doyamadım canım benim..
Rabbim o cicilerin hepsini sağlıklı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Rabbim bebiş isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

ya böyle gördükce burada hemen evlenip bebek yapmak istiyorum valla:)cnmm saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin rabbim..

sağol adıvarcım çok emeğiniz geçti üstümden
çok destek oldunuz hepiniz hakkınızı ödüyemem sizin
hepinize çok teşekkür ederim

Hepimiz büyüttük ümitlerimizi...inançlarımızı..arzularımızı..
Hepimiz an be an üzüldük..hüzünlendik..dertleştik....

Sevgileri çoğaltıp...umutsuzluğu azaltmaya çalıştık şu sanal ama içi gerçek alemde..

Dile kolay aylar geçti..dile kolay neler yaşandı..dile kolay neler paylaşıldı..

Dilerim herbirimiz hayatımızın en büyük heyecanına..en güzel telaşına..en büyük tebessümüne kavuşuruz yarınlarımızda...

melek canım...melek gibi büyüsün yavrun güzel odasında..mutluluklarınız hep artsın dilerim..hayat onlarla eminim çooooook daha güzel olacaktır...

sağol adıvarcım çok emeğiniz geçti üstümden
çok destek oldunuz hepiniz hakkınızı ödüyemem sizin
hepinize çok teşekkür ederim

Ay bana böyle sözler etme yaaamafoldumben
Hakkım varsa üzerinde sonuna kadar helal olsun canım benim senağlama
Allahım herkeze tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Sağlıcakla gelsin Öykümüz inşallah.
Teyzesi olarak sabırsızlıkla beklliyorum ben Öykümüzü annesi:CüvCüv:

bir kız evlada sahip olabilmek bu dünyada istediğim çok nadir şeylerden biriydi....
masal gibi başladı bizim aşk öykümüz şimdi masal gibi bi kızımız olacak..öyle çok istedim öyle çok diledim ki anne olmayı...o benim en kıymetli varlığım gözümden sakındığım herşeyim canım kızım öykü............
şimdi artık o 9 aydır benimle..kızımla birlikte aattı kalbimiz,üzüntüme üzüldü,sev,ncime sevindi...canım yavrum benim kavuşmamıza az kala artık herşey odamız eşyalarımız oyuncaklarımız herşeyimiz hazır....
şimdi sağlıkla seninm gelmeni bekliyoruz yuvamızın prensesi.....
işte aşkımızın masum öyküsünun pespembe masalsı odası...
umarım iyi günlerde sağlıkla huzurla yatarsı,oynarsın bu odada öykücüm.....
önceleri hayallerimdeydin kızım şimdi bedenimdesin
eskiden odanı hayal edersim pembe tüller içinde
şimdi odan da gerçek bitanem
sağlıkla gelmeni bekliyoruz son 20 gün güzel kızım

hayallerinin gerçek olması çok güzel olsa gerek canım inşallah hayal ettiğin hergüzel şey böyle gönlüne göre gerçekleşir :Saruboceq:
yavrunda odaında sağlıkla huzurla büyüsün inşallahopuyorumnanaktan

ne kadar guzel bi oda,:ecrin_bebek:dedigin gibi saglikla nese icinde o odada uyumak,oynamak nasip etsin ALLAH,,:Saruboceq:simdiden ALLAH bi sancida kurtarsin diyorum canim,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim:Saruboceq:

Hepimiz büyüttük ümitlerimizi...inançlarımızı..arzularımızı..
Hepimiz an be an üzüldük..hüzünlendik..dertleştik....

Sevgileri çoğaltıp...umutsuzluğu azaltmaya çalıştık şu sanal ama içi gerçek alemde..

Dile kolay aylar geçti..dile kolay neler yaşandı..dile kolay neler paylaşıldı..

Dilerim herbirimiz hayatımızın en büyük heyecanına..en güzel telaşına..en büyük tebessümüne kavuşuruz yarınlarımızda...

melek canım...melek gibi büyüsün yavrun güzel odasında..mutluluklarınız hep artsın dilerim..hayat onlarla eminim çooooook daha güzel olacaktır...

canım benim,,,,
teşekkür ederim ne güzel ifade etmişsin
sağlıkla kavuşalım inşallah bebklerimize canım
burda hep güzel haberlerimizi paylaşalım:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:nazar:

ne kadar guzel bi oda,:ecrin_bebek:dedigin gibi saglikla nese icinde o odada uyumak,oynamak nasip etsin ALLAH,,:Saruboceq:simdiden ALLAH bi sancida kurtarsin diyorum canim,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim:Saruboceq:

ayrica zaman ne cabuk geciyo dime,daha dun gibi senin hamile haberini okudugum,,:1rolleyes:

teşekkür ederim canım evet zaman hızla akıp geçiyor:1hug:

Back