- Konu Sahibi Ebrusezerr
-
Merhabaaaa =) Ben 2014 augustos ayi geliniyim. Annemle bu konulari pek konusamiyoruz Yengem benimle cok rahat konusuyor fakat ben cekiniyorum. Cicili bicili ic camisiri giy demisti bana gelinligin altina fakat ben rahat edemem. Rahat edebilecegim fakat guzel ve narin ic camisirlari onerilerinizi bekliyorum. =) ten rengi tercih etmemi soylediler fakat ben aliskin degilim yine beyaza kacip beyaz giyme taraftariyim .. Yardiim ediin =)
Anlayamadım kendı rahatın için mi yoksa gece için mi fikir istiyosun :44:
rahat pamuklu bi şeyler giy çok önemi yok , düğün bitince gece değiştirirsin özel olanıyla
Hmm anladiim fakat ozel olaniyla degistirdinde cok merakliymisin gibi gelmiyormu yani utangac bi yapiya sahibim normaldede zaten :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim evet o pek cekinmiyor bende kendime alistirmaya calisiyorum :) yengemle bazen konusuyoruz o konuyu aciyor korku vardi onu yeniyorum yavas yavas ve nisanlimlada bu konuyu konustuk biraz :) benim acik konusmam hosuna gidiyordu gercektende dedigin gibi tsskrler oneriniz icin peki beyaz tenliyim sizce nasil ic camisiri alsam ben siyahtan yanayimdüğünden sonra odaya geçince gözün bir şey görmüyor, sadece duş yapıp rahatlamak istiyosun inan , duş yapıp sonra istediğini giyersin. çekinme sakın, eşinin daha çok hoşuna gider
bence beyaz ya da kırık beyaz klasikten yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?