Antalya da oturuyorum gelinlik hala duruyor canm eğer arkadaşın ciddi alıcıysa yardımcı olacağım fiyattagelinlik hala duruyor mu acaba..bi de nerede oturuyorsunuz son kaç olur... arkadaşım için soruyorum çok beğendi de :)
Önemli değil canım :)anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ..düğün tarihi daha belli olmadığı için nişanlısı acele etme demiş.. yinede cok saolun
bende daha nişan falan bile yok :) nerden bakarsan evliliğe 3-4 yıl var o zamana kadr modası nasıl olur gelinliklerin bilmiyorum ki :) yoksa ben alırdım hahah :)))
amin inşallah çok saolun :)Allah sana da nasip eder inşallah bu mutluluğu sen kendine daha iyilerini alırsın cann :)
çok beğendim zarif ve güzel. yanlız bana göre biraz açık üst tarafını kendim dantel diktirebilirmiyim aceba hiç bilmediğim için soraym dedimamin inşallah çok saolun :)
Canım diktirebilirsin. Benim annem terziydi bir zamanlar. Yalniz danteli seçerken hoş güpurlu bir tül çok zarif durur.çok beğendim zarif ve güzel. yanlız bana göre biraz açık üst tarafını kendim dantel diktirebilirmiyim aceba hiç bilmediğim için soraym dedim