- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Çoookk güzel gelinliğiniz hayalimdeki gibi..
Almak isterdim ama seneye evlenicem..ve beden küçük.gerçi diyetteyim düğüne kadar 38-40 a düşcem
Mutlulular canım şimdiden Allah tamamına erdirsin
Kilo vermek kolay sabrettikten sonra, inşallah hayalindeki gelinliği giyersin :123:
Tek parça konu açmak yasak canim istersen kadinlar kulübü ikinci el sayfasina Paylaş orda hem.yasak degil hemde abiye ve gelinlik üzerine
Şimdi mesaj attım Nevreste'ye, ikinci el takasa taşınması gerekiyor yanlış açmışım
Teşekkür ederim
hayırlı satıslar :)
yok kalsınSağol canımcım, göndereyim sana giyersin
Eki Görüntüle 1153528 Eki Görüntüle 1153529 Eki Görüntüle 1153530 Eki Görüntüle 1153531
Merhaba hanımlar, inanın buraya koyarken içim acıdı ama evde duracağına bir kişinin işine yaraması beni daha çok mutlu eder
Bir kere giydim, üst kısmı full Fransız danteli, fakir kol, arkası iplidir. İncili düğmeleri var arkasında. İsteğe göre üst kısımdaki dantel kolları söktürüp straplez hale getirebilirsiniz. Etek uçlarında Fransız danteli var, prenses model, arkası hafif kuyruklu
Yanında çiçek ve taç göndereceğim, duvağı da göndermek isterdim ama malum yırtılıyor tel toka falan tutturunca. Ayrıca kargo da benden. Fiyat 1000 tl düşünüyorum.
Alacak olan gelin hiç tereddüt etmesin aynen fotoğraflardaki gibidir.
Beden 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?