Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi cevabı okuyunca "biliyorum" diyerek kahkaha attım çünkü gerçekten şimdiye kadar hiç duymadığım isimleri okudum forumda. Ne diyeyim tercih meselesiValla şuraya isim anketi açanlar arasında en düzgün isimleri seçensiniz. Diğerlerini ilk defa duyuyordum hep. Bence Melek Asmin çok güzel. Asmin yok orda ama çok güzel bir bebekte duymuştum bu ismi. Melek isminden yanayım.
Bazı isimlere dilim dönmüyordu benim de Teşekkür ederimAyy gerçekten çok beğendim anketindeki isimleri.
Hep aynı, özenti isimleri görmekten gına gelmişti valla.
Bahar veya Gülsüm diyorum ben
Betülün anlamını benimde çok hoşuma gittiBetül: namuslu temiz kadın
Acaba hem Betül hem melek koysam da hem zeki hem de melek gibi mi olsaBetül isimli öğrencilerim arkadaşlarım hep çok zeki kızlardı :) melek diye de melek gibi öğrencilerim oldu :) ama en favori ismim Bahar kesinlikle Bahar :)
O şarkıyı da klibini de çok severimBende kizimin edini melek koydum. Melek diyince aklima hep ,candan ercetin in sarkisi geliyordu ; biliyorum sen bir meleksin ... Klibinde cok tatli bir bebis vardi.
İnşallah sağlıklı, zeki, melek gibi güzel hayatı olur :) bahar gibigelir güller açtırır :)Acaba hem Betül hem melek koysam da hem zeki hem de melek gibi mi olsa
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah sağlıklı, zeki, melek gibi güzel hayatı olur :) bahar gibigelir güller açtırır :)