Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke 36 beden olsaydı ben bindallıyı çok beğendim
900 tl çok kı ben bir moda evinde çalışıyorum aynı fiyata özel sipariş alıyoruz biz.. seninkinin aynısını daha geçen 950 tl ye diktik....
2.el helinlik düşünmüyorum ama bindallı cok hoş.
SAdece onu ne kadara verirsin ?
olabilir diktirmek isteyen gelip senin çalıştığın moda evinde diktirebilir benım açımdan bi mahsur yok ben 1750 liraya diktirdim gelinliğimi bindallısıyla beraber 2000 liraya geliyor. üstelik bir defa giyilip yıpranmamış bir gelinlik ve aldığım fiyat açısından 900 çok uygun olduğunu düşünüyorum. ( kalite farkı muhakkak olacaktır dikişeri danteli açısında)
gelinliğin çok güzelmiş. ben diktermemiştim, satın almıştım. pierre cardin'den 3000 tl'ye mal oldu. şimdi nereye koyacağımı bilmiyorum. o kadar para verdim diye de satmaya kıyamıyorum. ileride kızım olursa belki giymek ister diye bahane üretip duruyorum, çok beğenerek almıştım çünkü. sen inşallah en kısa zamanda bir alıcı bulursun canım
GELİNLİĞİMİ KOYACAK YER BULAMADIĞIM İÇİN SATIYORUM. İZMİRDE BİR MODA EVİNE DİKTİRMİŞTİM . SIRTI İPLİ OLAN GELİNLİĞİM FRANSIZ DANTELİ OLUP İNCİ BEYAZI RENGİNDEDİR. 38-40 bedene uygundur. bindalımı da yanında vermeyi düşünüyorum. gelinlik+bindallı 900 tl şehir izmir
not: pazarlık payı vardır.
Eki Görüntüle 642810 Eki Görüntüle 642813 Eki Görüntüle 642814 Eki Görüntüle 642811 Eki Görüntüle 642812
Gelinliğin gerçekten cok hoç canım prenses gibi olmuşsun gerçekten . İnan Tesettürlü gelinlik haline getirebilirsem ben almayı düşünürüm ama emin değilim kumaş farkı olurmu olmazmı diyer . Ama çok yakışmış maşallah Subhanallah =)