• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri prenses etek gelinlik

guase13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
473
1
46
Bursa
kızlar birşey sormak istiyorum benim gelinliğim prenses etek modeli kabarık tülden olucak üstüde inci ve taş işlemeli şimdi sorum şu ki prenses etekte uzun kuyruk nasıl olur ben böle uzuuun olsun istiyorum boyum çok uzun değil 1.56 falan 21 pont ayakkabı giyicem muhtemelen ayrıca belime renkli bir kemer(kurdele) takmak istiyorum mesele uçuk pembe yada mor elimede canlı aynı renk çiçek kır düğünü konsept sizce nasıl olmalı ?:44:

Son düzenleme:
aşağıdaki gelinliğin orijinalini denemiştim. bayağı uzun bir kuyruğu var:

elie-saab-2012-pronovias-koleksiyonu.jpg

çekimde derli toplu dursun uğraştılar tabi. bir de sana kendi provamdan değil ancak başka bir provada kızın giydiği aynı gelinliği göstereyim:

Laertes_Saab_Back.JPG

Demem o ki, kat kat tüller karışma, birbirine girme riski olan bir etek tipi, düzeltmek gerekiyor. Kuyruk kendi ağırlığıyla güzelce peşinden gelmiyor yani, dantel kuyrukların aksine. O yüzden önermem.

evet kötü gözüküyor gerçekten ama benim baktığım fotolar da gayet hoş gözüküyordu bilemedim :44: teşekkür ederim

bu modaevi nerde peki ttlım???

ben kendim Laertes modelini İspanya'ya gezmeye gittiğimde Granada şehrinde denemiştim. Pronovias İspanyol markası olduğu için ürünleri her yerde.

Türkiye'de bu ürün var mı bilmiyorum. bu modelin benzeri Aglaya iki şubesinde -Akaretler ve İstinyepark- var diye biliyorum.

Fotoğrafını eklediğim bayan ben değilim zaten, belirttiğim üzere. O Amerika'dan bir fotoğraf...

Son düzenleme:
gelinliğin modeli bir harika..özellikle boyu uzun olanlarda daha da güzel olur die düsünüyorum

ben kendim Laertes modelini İspanya'ya gezmeye gittiğimde Granada şehrinde denemiştim. Pronovias İspanyol markası olduğu için ürünleri her yerde.

Türkiye'de bu ürün var mı bilmiyorum. bu modelin benzeri Aglaya iki şubesinde -Akaretler ve İstinyepark- var diye biliyorum.

Fotoğrafını eklediğim bayan ben değilim zaten, belirttiğim üzere. O Amerika'dan bir fotoğraf...

saol tatlım bende dikim için güvenlir bir yer arıyorum da gözüme güzel gibi kestirmiştim ondan merak ettim ;););) herkes istediği gelinliği giyeeeeeeeer inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :D

Back