- 25 Ocak 2024
- 766
- 665
- 23
- 29
- Konu Sahibi kucuksusam
-
Normal doğum yaptım ağrı kesici almadım, almadığım için pişman değilim. Sadece sancı ile doğurmadan 15 dakika öncesi niye ben hamileyim Allahım fikri geliyor ama doğunca çocuk geçiyorDaha önce epidural ile vajinal doğum yapmış olanlar önerir misiniz? Olumlu olumsuz yönleri nelerdir? Tekrar olsa yapar mıydınız?
MaşallahNormal doğum yaptım ağrı kesici almadım, almadığım için pişman değilim. Sadece sancı ile doğurmadan 15 dakika öncesi niye ben hamileyim Allahım fikri geliyor ama doğunca çocuk geçiyor
Ay ne güzel böyle şeyleri duydukça cesaretleniyorumBenim doktorumun çok önerdiği bişey değildi. Ikınma konusunda desteğe ihtiyacım var kasılmaları hissetmedigin için doğru zamanda,doğru şekilde ikinamayacagindan dolayı süreç zora giriyor tavsiye etmem dedi. Ben zaten düşünmüyordum merakımdan bilgi almak için sormuştum. Sonuç olarak suni sancı ile normal doğum yaptım. Ortada öldüm anam dayanamadım,mahvoldumluk bir durum yoktu yani bence gereksiz
Çıkıyor Çıkıyor korkma bol bol yürü pilstes yapMaşallahbenim aklımda sadece nasıl çıkacak bu çocuk düşüncesi var
Kötü hikaye dinlemeyin, evladınızı kucağınıza alacağınız o ana odaklanin sadece. Ben hamileyken doğum üzerine ne düşündüm ne konuştum. Doktor kilosu çok arttı gel suni ile alalım dedi tamam dedim ve günü gelince rutin kontrole gidiyormuş edasıyla tek fark yanıma valizimi alıp gittim hastaneye. Hiç ağrı sızı olmuyor diyemem ama bebeğinize odaklandığınız sürece altından kalkilmayacak bişey degil. Zaten doğduğu anda herşey bıçak gibi kesiliyor. Sağlıkla gelsin miniğinizAy ne güzel böyle şeyleri duydukça cesaretleniyoruminşallah ben de böyle kolaylıkla doğururum
Bu sıcaklardan dolayı hiçbir şey yapamıyorumÇıkıyor Çıkıyor korkma bol bol yürü pilstes yap
Rabbim sizi ve evladınızı korusunKötü hikaye dinlemeyin, evladınızı kucağınıza alacağınız o ana odaklanin sadece. Ben hamileyken doğum üzerine ne düşündüm ne konuştum. Doktor kilosu çok arttı gel suni ile alalım dedi tamam dedim ve günü gelince rutin kontrole gidiyormuş edasıyla tek fark yanıma valizimi alıp gittim hastaneye. Hiç ağrı sızı olmuyor diyemem ama bebeğinize odaklandığınız sürece altından kalkilmayacak bişey degil. Zaten doğduğu anda herşey bıçak gibi kesiliyor. Sağlıkla gelsin miniğiniz
Gece yürü eşinle, sabah da evde topla hareket yap :) doğumun çabuk olur uzamaz. Ben yaptım 3 saatte suni sancı ile doğurdum. 41. Haftaya kadar bekledik 3 cm açıklık olmuş ama sancım yoktu muhtemelen 42 de gelecekti ama doktor beklemek istemedi o kadar :)Bu sıcaklardan dolayı hiçbir şey yapamıyorum
Maşallah 3 saatte doğurmak ne güzelGece yürü eşinle, sabah da evde topla hareket yap :) doğumun çabuk olur uzamaz. Ben yaptım 3 saatte suni sancı ile doğurdum. 41. Haftaya kadar bekledik 3 cm açıklık olmuş ama sancım yoktu muhtemelen 42 de gelecekti ama doktor beklemek istemedi o kadar :)
Valla 36 da geliyor dedi doktorMaşallah 3 saatte doğurmak ne güzelufaklığın da keyfi yerindeymiş
Ben daha 33 de zorlanmaya başladım 41 i düşünemiyorum. Annelerin hakkı gerçekten ödenmezValla 36 da geliyor dedi doktorkeyfi gelmedi bizimkinin bekle bekle biraz zorladık artık
Aynen öyle oluyorNormal doğum yaptım ağrı kesici almadım, almadığım için pişman değilim. Sadece sancı ile doğurmadan 15 dakika öncesi niye ben hamileyim Allahım fikri geliyor ama doğunca çocuk geçiyor
Ben ilkine normal doğum yaptım ikinciye sezeryan a alındım acilen belden uyusturmali ama şimdi ki aklım olsa hayatta sezeryan yapmam normal doğumun gözünü sevim ya ilk günden ayaklanmış tim iş bile yapiyodum ama sezeryan beni mahvetti şimdi ağır bı şey kaldırınca bile belim çok ağrıyorDaha önce epidural ile vajinal doğum yapmış olanlar önerir misiniz? Olumlu olumsuz yönleri nelerdir? Tekrar olsa yapar mıydınız?
Ay hemen pas geçtim bileBen prenses dogum yaptim ama ben normal dogumun hicbir turunu onermedigimden beni pas gecebilirsiniz
Acil durumlar için sezaryen iyi ki varBen ilkine normal doğum yaptım ikinciye sezeryan a alındım acilen belden uyusturmali ama şimdi ki aklım olsa hayatta sezeryan yapmam normal doğumun gözünü sevim ya ilk günden ayaklanmış tim iş bile yapiyodum ama sezeryan beni mahvetti şimdi ağır bı şey kaldırınca bile belim çok ağrıyor
Yine de sorunuz varsa cevaplarim seve seveAy hemen pas geçtim bile
Teşekkür ederimAcil durumlar için sezaryen iyi ki varsağlıkla büyütün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?