Premesis plus kullananlar

Eslemak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
1.398
1.087
133
Merhaba, bulantı için doktor prememsis almamı günde bir tane içmrmi önerdi ancak içerisinde folik asit varmış ve ben ayriyeten folik asitte kullanıyorum doktora sormayı unuttum acaba ikisini bir arada almak zararlı mıdır bilgisi olan var mı

hiçbir etkisi yok,bulantıyı artırıyor,paran çöpe gider.doktoruna sorup zofer kullanırsan bulantın sıfırlanma derecesine geliyor

hiçbir etkisi yok,bulantıyı artırıyor,paran çöpe gider.doktoruna sorup zofer kullanırsan bulantın sıfırlanma derecesine geliyor
Pek de etkisi olmadı zaten sırf içinde vitamin var diye kullanıyorum, folik asit var icinde 400mg kadar ayriyeten folik asit kullanmama gerek var mı aslinda onu merak ediyorum

Aktif Folik 1 kullanıyorum bunda da 400 mg var premesis den aynı folik asiti alıyorsun zaten folik 1 e premesis kullanırken gerek duymaazsın

Merhaba, bulantı için doktor prememsis almamı günde bir tane içmrmi önerdi ancak içerisinde folik asit varmış ve ben ayriyeten folik asitte kullanıyorum doktora sormayı unuttum acaba ikisini bir arada almak zararlı mıdır bilgisi olan var mı
Gecen sene 16 veya 17.haftada bi anda kesildi benim bulantilar.

Back
X