Premature Bebekler Premaüre kız bebek kıyafeti acilll

• Konu Sahibi Konu Sahibi a_can
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

a_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
219
0
46
Adana
Merhabalar,

Prematüre bir kızım var. Kapıda ödeme imkanıyla prematüre kız bebek kıyafeti arıyorum(civilim.com hariç).Çabuk büyüyeceği için 3takım prematüre takım bulup almıştım ama kızımda reflü var sürekli kusuyor ve ben kıyafet yetiştiremiyorum yıkayıp kurutarak... kızlar yardım lütfen...

Merhabalar,

Prematüre bir kızım var. Kapıda ödeme imkanıyla prematüre kız bebek kıyafeti arıyorum(civilim.com hariç).Çabuk büyüyeceği için 3takım prematüre takım bulup almıştım ama kızımda reflü var sürekli kusuyor ve ben kıyafet yetiştiremiyorum yıkayıp kurutarak... kızlar yardım lütfen...

merhaba,
doktorun önerdi mi bilemiyorum ama anne sütün var ise kızının bir an önce toparlayabilmesi için aptamil eoprotin var.prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebekler için anne sütü zenginleştirici.bize doktorumuz daha yeni bıraktırdı.yaklaşık 4 kutu bitirdik.3,5 -4 kilo olana kadar prematüre bebeklere öneriliyor.doktorun önermediyse de bir danışın kullanım için.

merhaba,
doktorun önerdi mi bilemiyorum ama anne sütün var ise kızının bir an önce toparlayabilmesi için aptamil eoprotin var.prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebekler için anne sütü zenginleştirici.bize doktorumuz daha yeni bıraktırdı.yaklaşık 4 kutu bitirdik.3,5 -4 kilo olana kadar prematüre bebeklere öneriliyor.doktorun önermediyse de bir danışın kullanım için.

Merhaba alpan,

drumu önerdi bizde kullanıoruz eoprotin 30mlanne sütüne 1ölçrkolacakşekilde dr 2,5 kg olanakadar kullanmamızı önerdi. 1kutu bitirdik hatta 2gün önce bitti. birkutu daha alamadım açıkçası malumun çok pahalı maddi olaraak gücüm yetmiyor şuanda.Sütüm azaldığı için günde2-3 defada prematil veriyorum...

Back