cnm benimki desteksiz oturuyo dönebiliyo ama emeklemiyo emekleme pozisyonuda almıyo bide hiç anlamlı vewya anlaşılır kelimeler çıkarmıyo hiç öle bebek gibi agu falan gibi kelimelerde çıkmıyo ağzından büyük oğlumda 6 aylık dede baba gibi kelimeler sölüyodu ama bu böle olunca endişeleniyorum işte seninkinin kilo gelişimi nasıl ek gıdalara geçtinmi beslenmesi nasılcanım benim aynı senin gibi benimde endişelerim devam ediyo ama aynı zamanda o küçücük kahramanlar her hafta yada 15 günde yeni değişimlerle bizleri şaşırtıyorlar mesela benim oğluşula seninki nerdeyse aynı döenmelerdi hatırlarsan ve bende 2 haftadır bu çocuk niye hala oturamıyo dönüyo ama arada falan diye kafaya takıyodum ve bu arada sık sık bacaklarımın arasına alıp hafif destekle oturtuyodum dün mesela bi anda baktık rahat 2-3 dakiika desteksiz oturmaya başladı hafta başındada otururken ellerini yanalara koyarak hafif eğilip oturuyodu kısa süreli şimdi tam dengesini sağlamak için düşmeden tek elini yana koyuyo ve biraz olsun düşmesini uzatıyo diyomya bi günde hemen farkediliyo gelişme ya zaten sorunlu olmayınca belli oluyo normal şekilde herşeye tepki veriyosa zamanla fiziksel gelişimlerini tamamlarlar Alllahın izniyle ama dediğin gibi insan ister istemez endişeleniyo ama bu gelişimlerden sonra diyosunki ya niye yersiz yere kendimi harap ediyom gerçekten olan bize oluyo halbuki veren Allah herşeyini zamanı gelince yaptıracak bence biz pozitif olmalıyız ki onlarda sitresiz büyüsün yoksa şimdiden tüm sıkıntı ve siteresimizi onlara yüklüyoz bence biraz daha sabır bu arada benim yusufumda dede ve az da olsa arada baba ya benzer bişeyler söylüyor ve kuzeni var 6 yaşında ona deliriyo onunla saklambaç oynuyo ablası yani bişeylerin arkasına gizleniyo ortaya çıkınca deliriyo elimden uçup gidecekmiiş gibi çırpınıyo bağırıyo ve gülüyo çok tatlı oluyorlar gerçekten diyorumki Allahım ne tatlı şeyler yaratıyon küçüçük ama o bile kendi çapında ben burdayım diyor Allah herkese bebeğini mutluluk ve huzur içinde büyütmeyi nasip etsin
.
canım süpersin..moral verdin bize bu sözlerinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?