• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler prematüre oğlum 16 aylık

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
arkadaşlar bugün oğlum 16 aylık oldu düzeltilmiş olara onbeş hala yürüyemiyo doktrumuz biraz gelişim geriliğivar dedi bir ay takip altında ir ay sonra karar verecekler nasıl yol izleneceğine aslında okadar istiyoki oda yürümeyi koltuklara tutnup kalkıyo ordan aldığımda koparuyo kıyameti b,irde düştüğünde tabi sanki hep ayakta durmak istiyo saatlerce duracak sanki bazen bırakıyo kendini ayakta durabilirmiyim diye küt yerde.....birde idrar yolları iltihap yapmış mikropta kapmış antibiyotik verdi erkek çocuklarda karşılasılmazmış bu sorunla neden olduğunu bilmiyorum dualarını bekliyoruz teyzeleri

bebeğim benim ya :emir_bebek:
Allah bir ömür sağlık versin, uzun bir ömür versin ve bu ömrün içinde hep huzur versin miniğimize :asigim:
annesi tutacak da kanepeleri yürüyecek de inşallah.. beraber senle koşacak inşallah
ezan okunuyor şimdi burda. Allah dualarımızı kabul etsin!

canımbenim Allah bir ömür sağlık huzur versin bebeklerimize
benim yeğenim 18 aylıkken yürümüştü hemde prematüre falan diil 18 ayına kadar doğru dürüst taytay bile durmadı şuan 4 yaşında
bence sende çok takılma
benim ufaklıkta prematüre bekliyorumne zmana yürüycek diye ama hiç kaygılanmıyorum sende rahat ol canım yürüycekte koşucakta Allahın izniyle

Back