Prematüre gaz sancısı

Cngz44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
411
195
30
Kızlar 9 kasımda 32 haftalık doğum yaptım 2 gün önce kırkımız çıktı kırkımız çıkana kadar gaz sancısı ne bilmiyorduk karnını doyurd üstten gazını çıkart hemen alttanda kakasını yapar uyurdu dün geceden beri perişan oldu oğlum ne yapabilirim hiç gaz sancısı çeken bir bebeğim olmadı kızım 10 yaşında o doğduğunda da emzir yatır ben kaldırırsam kalkardı emerdi tekrar yatar dı 2 yaşına kadar ağlamasını bile duymadık ama bu oğlancağzım ağzıma etti kendinide mahvetti katılıyor artık ağlamaktan kakasınıda yapıyor kabız falan değil şuan sadece anne sütü alıyor ama hep ıkınıyor kıpkırmızı oluyor çatlıyor artık varmı bir çözümü clinikkids aldık sürüyorum ama hiç kendine dokundurmuyor gazı olmasa bile temastan nefret ediyor basıyor yaygarayı

Gaz masajlari var onlara bakın isterseniz
Ayaklarını belini muhakkak sıcak tutun
Gaz kemerleri var vişne çekirdekli onlara bakın
Mama alıyorsa gazlı bebekler için mamalar var
Piyasada gaz damlaları var doktoruna danışarak kullanın
Emziriyorsanız yiyeceklerinize kimyon ekleyin, rezene çayı için. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durun.
Aklıma gelen bunlar

Benim bebeğim de 38 haftalık doğdu gaz kemeri hariç herşeyi yaptım geçmedi.Gaz kemerini de alıcaktım hatta alışveriş sitesinde sepetimde ekli önce Bineronunu değiştirdim Philips avent in kolik bebekler için olan biberonunu aldım.Şu iki gecedir bebek geceleri gaz sancısı çekmiyor.Aynı zamanda damla da kullanıyorum bugün hiç damla vermedim.bakalım bu akşam da gaz sancısı çekmezse biberonun işe yaradığını düşünüyorum.

Mama kullanıyorsanız aptamil prosyneo iyi geliyor. Kızım hem alt hem üst gazını çok rahat çıkarıyor.

X