• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler prematüre doğan bebeğim gelişmiyor yardım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
:1no2::gitme:slm arkadaşlar benim bebegim 1 bucuk ay erken dogdu 1kg700gr 22/05/2009 dogumlu yani 11 aylık şuan ve sadece 7 kg bakıyom burda okuyom böle prematüre dogum çok iyi kg alan bebekler var benim bebegimde çok hasta oluyo ve aldıgı kg hemen geri veriyo napacamı şaştım gelen giden acıyarak bakıyo bebegime herkesede anlatamıyom küçük dogdugunu :olmaz: doktorlara gösterdim gelişimi iyi dio lar ama ben yetinmiyorum nerdeyse 1 yaşına girecek böle gelişmeyen bebek olup tedavi ettirenler varmı doktora götürdügümde ben gelişim bozuklugu için tedavi ettirmek istiyom desem bizim burdaki doktorlar ilgilenmiyo özel doktora gücümüz yetmiyo haliyle kiracıyız çok çok iyi bakıyorum küçük dogdugu için ama yinede gelişmiyo bagırsak enfeksiyonu geçirmişti devamlı yapıyo ilaç milaç kar etmez oldu artık napacamı şaştım yardım lütfen:1no2::1no2::1no2::1no2:

merhaba canım.kilosuna takılma bence zeka gelişim,i hareketleri bunlar nasıl önemli olan bu.benim kızımda 11 aylıkken 8 kiloydu.zaten şu diş olayları bittikten sonra toparlıyolar..kızım şu an 20 aylık 11 kilo 81 santim boyunda..kilosuda bana normal geliyor..dr.larda gayet ii olduğunu sölüyolar.çevreni takma canım sen bebişnle bol bol oyulr oyna bu günlerin tadını çıkar.

merhaba canım.kilosuna takılma bence zeka gelişim,i hareketleri bunlar nasıl önemli olan bu.benim kızımda 11 aylıkken 8 kiloydu.zaten şu diş olayları bittikten sonra toparlıyolar..kızım şu an 20 aylık 11 kilo 81 santim boyunda..kilosuda bana normal geliyor..dr.larda gayet ii olduğunu sölüyolar.çevreni takma canım sen bebişnle bol bol oyulr oyna bu günlerin tadını çıkar.

cnm 8 kg olsa banda yeter takmam kafaya aama bebegim 8 kg hiç olmadı daha gelişimine gelince gelişimi normal dogaca günde ilerliyo yani geri biraz hareketli çokta akıllı bi bebek :ecrin_bebek:daha yeni sürünmeye başladı mesela bu aylarda benim bildim bebekler yürümeye meyilli olurlar benim bebegim daha yürümeye meyilli deil önemli olan o deilde hasta olmasa :((( çok üzülüyorum çokkkkkkkk
ohaoldumsmile

kilosunu takma bence kafana devlet hastanesinemi götürüyosun bebeyini doktorlara göre ayıan bakılarak bi bebek 5 kiloda olabilir 9 kiloda olabilir yani her ikiside normal diyolar sen sürünüyo demişsin benim bebeyim bu ay bi yaşına girecek daha sürünmeye yada yürümeye meyilli deyil sağlıklıysa kilosunu takma ama çok hasta oluyosa bağışıklığını kuvvetlendirecek bişeyler yap doktor tavsiyesiyle tabi

canim bende yaklasik 1 ay erken dogmusum hatta kucukken drlardan cikmazdim hatirliyorum cocukken kendimi okadar kotu hissederdimki hala o hissi yasicam diye ac kalmaktan korkuyorum ac kalirsam bayilirim gibi :) ama 7 yasina kadar hep boleydim hatta belki 10 yasina kadar gelisemedim sonra annem dr tavsiyesiyle milupa mama yedirmis bana ozamanlar yeni cikmis o mamalar birde kan ve vitamin oigneleri simdi kilo veremiyorum ve gercekten kucuklukten beri yasitlarimdan zeki oldugum solenir simdide siskonun teki oldum :) dr una danis vitamin takviyesi yapabilirmiyim diye bende 1.500 kg dogmusum simdi gorsen inanmam dersin :) cok kafana takma cunku toparliyorlaemis belli yastan sonra

Back