Boy ve kilo her bebekte farklidir.zamaninda dogan bebeklerin bile birbiriyle ayni degildir.35 haftalık erken dogum yaptım kızım 4.ayına giricek bize yakın olan varmı boy ve kiloları ne durumda?
Oyle oldugunu biliyorum tabiki az cok nasıl oldugunu merak ettigim icin soruyorumBoy ve kilo her bebekte farklidir.zamaninda dogan bebeklerin bile birbiriyle ayni degildir.
Onemli olan her ay duzenli kilo alimi.
Seni cok iyi anliyorum bu endiseni.Oyle oldugunu biliyorum tabiki az cok nasıl oldugunu merak ettigim icin soruyorum
2kilo dogdu suan 4aylık 6kiloSeni cok iyi anliyorum bu endiseni.
Kac kilo dogdu bebegin suan kac kilo
Cok iyi kilosu.her ay 1 er kilo almis.bundan sonra kilo alimi yavaslar 500 gr lara kadar duser aylik kilo alimi.normal bunlar.2kilo dogdu suan 4aylık 6kilo
bende 35+4 de suyumgeldiğiiçin erkendoğum yaptım oğlum 2.5kg doğdu ve 47 cm di şu an 2 aylık 4200 ve 52 cm ilk ayında 1 kilo 200 gr almıştı doktorumuz aslında normal olan 900 gr alması ama prematüreoldugu ıcın size izin verebilirim 1200 almsına demişti. bu kiloboy benım de kaygım hep baska bebeklerlekıyaslamak ıstıyorum ama her bebek kendıne göre farklı tabi35 haftalık erken dogum yaptım kızım 4.ayına giricek bize yakın olan varmı boy ve kiloları ne durumda?
Bende suyum sızdıgı icin dogum yaptım 2kilo 46,5cm ,2aylıkken 4700kilo 54cm boymus bizdede simdi 4aylıgızbende 35+4 de suyumgeldiğiiçin erkendoğum yaptım oğlum 2.5kg doğdu ve 47 cm di şu an 2 aylık 4200 ve 52 cm ilk ayında 1 kilo 200 gr almıştı doktorumuz aslında normal olan 900 gr alması ama prematüreoldugu ıcın size izin verebilirim 1200 almsına demişti. bu kiloboy benım de kaygım hep baska bebeklerlekıyaslamak ıstıyorum ama her bebek kendıne göre farklı tabi