Premature Bebekler Prematüre biri de mi ileride erken doğurur ?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.048
6.792
398
Ben 32 ya da 34 haftalık doğmuşum annem hatırlamıyor haftamı ama 2 kilo olarak doğmuşum uygun şartlar olsaymış kuveze koyacaklarmış.Ciğerlerimden problemli doğmuşum hep hasta büyüdüm.Bazen aklıma takılıyor acaba prematüre doğan birinin de erken doğurma riski var mı ? Annem doktora söyle dedi söylemem gerekir mi ?

Bencede söyleyin anneniz neden erken doğum yapmış onuda öğrenin

Bende erken doğum yaptım rahmimdeki kısalık yüzünden hep yattım en büyük ablamın rahminde perde yokmuş oda yatarak hamilelik geçirdi o zamanında doğum yaptı diğer ablamda prematüre doğum yaptı tansiyon yüzünden

Aaa

Hayir arkadaslar. Boyle bir durum yok. Iciniz rahat olsun. Cok buyuk bir tesaduf olur ancak. Olmamasi dilegiyle.

Olabilir seni korkutmak istemem ama dokturunla konuş çünkü bende 7 aylık doğmuşum annemin suyu bitmiş ve benim kızım da 7 aylık doğdu benimde suyum bitmişti doktoruMada malesef erken dogdugumu soylememistim çünkü böyle bir şey olucagi aklıma bile gelmemisti ve en önemlisi ananeminde 1 tane erken dogumu olmus yani olmaz diye birşey yok ttedbirini al

Bence de böyle bir durumunuz olduğunu söyleyin gerekli mi bilmem ama söyleme gereği duydum deyin en azından o sizi yönlendirir

Benim tanıdığım 2 çocuğunu 7 aylık doğurdu
Ama 2 kziida biri 41 Haftada biri 39 da doğum yaptı alakası yok yani
Tamamen bebeğe bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…