• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler premature bebeklerinizi hic pedegoga goturdunuzmu???

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

berentos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
261
8
46
İstanbul
Bebeginizin gelisimi ve ruhsal durumu icin ne bilim zekasiyla ilgili bilgi almak icin tibbi yardim aldinizmi. Dr. Benden oyle bisi istemedi ama acaba bi gotursemmi diyorum dahada kucuk 18 aylik zekasina falaan bakilsa motor durumuna.. Sizlerden fikir ve anadolu yakasinda dr bilgisi onermenizi rica ediorum kizlar...

canım ben götürüyorum üstelik 6 aylıktan beri 3 ayda bir faydası oluyor..bursadayım ben götürmeni tavsiye ederim senin aklına gelmediği bişeyi yap diyebiliyo gelişimi için zeka yaşına da bakıyolar...
Bebeginizin gelisimi ve ruhsal durumu icin ne bilim zekasiyla ilgili bilgi almak icin tibbi yardim aldinizmi. Dr. Benden oyle bisi istemedi ama acaba bi gotursemmi diyorum dahada kucuk 18 aylik zekasina falaan bakilsa motor durumuna.. Sizlerden fikir ve anadolu yakasinda dr bilgisi onermenizi rica ediorum kizlar...

evet canım pedegog ilk önce üniversite hast.gidiyodum şimdi devlet hast.gidiyorum oğlumun raporu için başvurmuştuk pedegogtan onay alıp rapora gidiliyo benimkiler ikizdi ikizinide ona getirmemizi istedi çok iyiler ALLAH a şükür zekaları algıları yaşıtlarıyla uyumlu 15 aylığız düzeltilmiş 13...biz ince ve kaba motorda geriyiz yaşıtlarıyla oğlum beyin kan. geçirmişti zaten kızımın hiçbir sorunu yok beyin ile ilgili ama oda oğlum gibi tek fark kanamaya bağlı sağ elimizi kullanmıyoruz biz neyse oda düzelecek ALLAHın izniyle senin gözünden kaçtığı veya aklına gelmediği bişeyi söyleyebiliyo gelişimi için ben çok memnunum götürdüğüme..
Pedegogami goturuyorsun nqsil durumlari cnm

Buldum bitane ama ozel saati 150 goturucem randevu aldim. Benim kiz allaha sukur kanama vs bisi yasamadi dikkatimi ceken ters bi durum sezmiyorum tabi o dr daha iyi bilir.. Senin oglusunun sikintisininda en kisa zamanda gecmesini dilerim cnm

en azından için rahat etmiş olur götürdüğünde
sağol cnm inşallah özel baya bi pahalıymış ben devlete götürüyorum yinede 30 dk az kalmıyoruz içerde...
Buldum bitane ama ozel saati 150 goturucem randevu aldim. Benim kiz allaha sukur kanama vs bisi yasamadi dikkatimi ceken ters bi durum sezmiyorum tabi o dr daha iyi bilir.. Senin oglusunun sikintisininda en kisa zamanda gecmesini dilerim cnm

Back