benim kızım 33 haftalık dogduö Su an 15 aylık hala yürüyemiyor ve sadece mama meme abla araba atta diyor Doktorumuz 1,5 ay kadar daha bekleyelim yine yürümezse noroloğa yonlendireceğim dedi. Sızın bebişler ne zaman yürüdü ve konuştu acaba bu durum normal mi endişelenmeye başladım
mrb, benim kızım daha miadını doldurmadı, 30 haftalık doğdu, hastaneden taburcu olurken nöroloğa gitmemizi önerdiler, gittik, nörolog bacaklarında sertlik ve sol ayağında titreme olduğunu söyledi. fizik tedaviye yönlendirdi. erken getirmeniz iyi oldu, yürümede zorluk çekebilirdi dedi. bacaklarındaki sertliğin sebebi ne ki? hastaneden küçük küçük beyin kanamaları olduğunu smylemişlerdi. inşallah fizik tedavi ile atlatırız..fizik tedavi öneriliyorsa ihmal etmemeli..
hosgeldın ozlem nerelerdesın ya..masallah kuzuna .........kocaman olmus kılosuda ıyı valla benımkıler 17 18 aylıkken dokuz bucuktuk hala daha on bucuk belkı varız..mınıkız bız...cok optum kızını ..normal yemek yemege basladımı ya benımkıler sadece pılav yıyo normalde corba ve yogurt ama hep blendır cekıyorum
o sertlik benim oğlumdada var bacakta ve ayakta aynen bizde evde fizik yapıyoruz ama daha düzelmedi 3 ay sonra yine gelin bakalım dediler inş düzelir şu an 9 aylık oldu düzeltilmiş 7 31 haftalık doğdu
sertliği gelişimsel pediatri de kontrol de farkettiler sonra ikinci kez çağırdılar ama sol ayakta hala var dediler 9 aylık olana kadar ayak üstü bastırma eğer geçmezse ayağa alet takarız dediler inş iyi olur gittiğimizde bide bastırma dediler ama engel olamıyoki insan çocuk illa ayakta durcam diye direniyo nörolojik bi durumu farkederlerse gönderiyolar benim oğlumda gitmedi bize göre çok iyi durumda oturmayı hiç sevmiyo o yüzdende desteksiz oturmaya alıştıramadım emeklerken bile ayağa kalkmaya çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?