Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 gün oldu bizşmde acaba sizin kaç günde açıldıBenimkiler 33 haftalık doğdular 25 gün küvezde kaldılar. Çabuk toparlar inşallah. Sen sütünü sağ hep gitmesin
Doğar doğmaz ağladı ilk iki gün sadece burnundan basınclı destek verdiler üçüncü gün makieye bağlandı ve hala devam ediyor30-35 arası haftalarda ciğerlerin toplaması biraz daha zaman alabiliyor. Entübe olması sadece destek amaçlı mı yoksa spontan solunumu hiç yok mu? Doğunca ağlaması oldu mu
Aminnn inşşBir bilgim yok, Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştur, kucağına hemen al inşallah![]()
Kaldığı sürede eklenirse zaten doğum zamanını yakalamış şuan ciğerlerin toplanmasını bekliyolardır muhtemelen cihazdan çıkarınca solunumu düşüyor bu durumda beklemekten başka çare yok bol bol sütünüzü içicek gelişecek, ten tene temas ederseniz çok iyi olur parmağına dokunun sütünüz bebek için şifa olsun inşallahDoğar doğmaz ağladı ilk iki gün sadece burnundan basınclı destek verdiler üçüncü gün makieye bağlandı ve hala devam ediyor
Ben ciğer geliştirici iğne de olmuştum. Erken doğuma karşın. Çok durmaz inşallah haftası çok erken değil.22 gün oldu bizşmde acaba sizin kaç günde açıldı
Kaçıncı haftada iğne oldunuz iğneden sonra doğum ne zaman olduBen ciğer geliştirici iğne de olmuştum. Erken doğuma karşın. Çok durmaz inşallah haftası çok erken değil.
28-30 arasıydı net hatırlamıyorumKaçıncı haftada iğne oldunuz iğneden sonra doğum ne zaman oldu
Önceden yapılmasının sakıncası var mı bana doktorum yapmadı28-30 arasıydı net hatırlamıyorum
Bu durum birazda hastanenin yeni doğan servisine bağlı üniversite hastaneleri daha bilgili daha donanımlı özelde doğum yaptım üniversite hastanesine sevk ettiler inş kısa sürede toparlarBana da ciger gelistirici yapildi ama o gun dogum oldu etki etmedi. 34 haftalik dogdu 2300 gr. Suan makinaya bagli cigerleri gelismemis. Uzuntuden mahfoldum . Kilosu iyi ama ne zaman cikar sizce bilmiyorum?