• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebeklerim İçin Hangi Mamayı Yedireceğim?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
evet ben eve gelmeden almıştım iki kutu prematil amtamilin içmedi onu ilk başlarda doktoruna sordum bebelağın eşantiyon mamaları vardı onda onları verdi bana farketmez ama siz yinede doktoruna sorun..sonradan içti tabi o amamaları ama bebelac kullandım çokda memnunum...

mama seçimin doğumdan hemen sonra kilosuna göre değişir.normal kg ulaşınca aya göre değiştireceksin.
eğer bebeğin 3kg altındaysa prematil,3-4 kg arasındaysa aptamil pre,4kg üzerindeyse 6 aylık olana kadar aptamil 1 vereceksin.
umarım yardımcı olmuşumdur

mama seçimin doğumdan hemen sonra kilosuna göre değişir.normal kg ulaşınca aya göre değiştireceksin.
eğer bebeğin 3kg altındaysa prematil,3-4 kg arasındaysa aptamil pre,4kg üzerindeyse 6 aylık olana kadar aptamil 1 vereceksin.
umarım yardımcı olmuşumdur

ilave olarak tartı alımınız günlük 20-30 gram haftalık 150-200 gramın altında ise hekiminize danışarak mama zenginleştiriler olan ve tartı alımına yardımcı olan fantomalt ve protifar ilavesi yapabilirsiniz ...

3 kıloya kadar ben prematurlere özel nenetal verdım felaket besledı çok ıı geldı bıde tavsıye ben turk maması olsun dıe bebelac verdım hem tadını begenmedı hemde reflu oldu bence aptamıl 1 2 3 dıye gıt bebeğimin kılosu hemen arttı....

Back