- 6 Aralık 2015
- 112
- 22
- 18
- 28
- Konu Sahibi merveninbebegi
Meraba arkadarlar ben bi premature annesiyim bebegim yaklasik 2.5 aylik gaz problemimiz var bunu atlatmak icin ben ve bebegime neler onerirsiniz tecrubeleeinize ihtiyacim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde premature annesiyim ve en büyük sorunumuz gaz sancısı iki ilaç kullaniyoruz ama yine de var doktorum ek olarak kimyonlu su verebilirsin dedi ama vermedim hala..Meraba arkadarlar ben bi premature annesiyim bebegim yaklasik 2.5 aylik gaz problemimiz var bunu atlatmak icin ben ve bebegime neler onerirsiniz tecrubeleeinize ihtiyacim var
Doktorum bunu yaYa bende nurse harveys kullaniyorum bide eke ilarak kendim kimyonlu rezene cayi hem kendim iciyorum hem ona veriyorum biraz daha iyi ama yinede hala devam ediyo ne yapican bilmiyorum
sizin bebeginiz kac haftalik dunyaya geldi.kilo almasi nasil biz sanki yavas kilo aliyoruzYa bende nurse harveys kullaniyorum bide eke ilarak kendim kimyonlu rezene cayi hem kendim iciyorum hem ona veriyorum biraz daha iyi ama yinede hala devam ediyo ne yapican bilmiyorum
Çok iyi masallah.30. Haftada dogdu bebbegimde 1240 gr ve 40cm olarak.42 gun kuvezde kaldi ciktiginda 1900 civarindaydi simdi 2700. 21 kasimda dogdu.hala cok kucuk kuzum bnm30 +5dedogdu 1615 gr 42 cm di simdi 2ay 12 gunluk en son on gun once tartildik 3400 gr 51 cm di simdi bilmiyorum ama 4 e yakindir gibi geliyo cunku yine iyi kilo aldi em 3700 olmustur
İns toparlar kendini yakin zamanda.ciktiginda emmedi beni ve zayifladi doktoru tekrar alirim dedi neye ugradigimi sasirdim bende biberonla verdim iki saate bir besledim bu kiloya geldi dün ilk defa gece mama verdim daha sonra beni emmeye basladi cok sukur iki gundur beni emiyor cok mutluyumBizim ki de 9 kasimda dogdu 1ay kaldi kuvezde cikarken 2240 evde ki ilk 3 gunde 20 gr yaziflamisti meme veriyodum demekki doymuyodu bende cok uzulmustum ondan sonra hirs yaptim zorla tiktim biberonu sonra kilo almaya basladi ilk zamanlar 25 ml sutu 1 saatte iciyodu simdi cok sukur nerdeyse saat basi acikiyo bende ictigi kadar veriyorum meme tutmuyo suan napalim iyi olsunda sagar veririm sikma canini bol bol dua et alir kilosunu uzulursen sutun kesilir onun icin uzulme
Aynen ya bnm de azalmisti baya sağmaktan insallah artar.ins senin bebeginde emer cnm hayirlisiylaAyy ne guzel darisi basima cunku sagmaktan azalmaya basladi sutum