Anne olmanin en dayanilmaz aci cekilen kismini yasayan guclu anneler ben sizin yasadiginizi yasamayan 53 gunluk bir anneyim ama yasadiginiz stresi tum kalbimle hissediyorum aklimdan cikmiyorsunuz cocuguma her baktigim anda hatirliyorum sizi Su evreni yaratan bir hucreye can veren oluyu dirilten diriyi olduren alemlerin Rabbi sizin kuzularinizada acil sifalar verir nurunu esirgemez evlatlarinizdan her gece cocuguma dua ederken ayni dualari sizin bebeklerinize de yolluyorum uzerlerini ortsun onlari sicacik tutsun diye sakin dogum yaptik kenarda kendi mutlulugumuzu yasiyor sanmayin bizi cunku bizde anneyiz ayni seyleri bizde yasayabilirdik ama sizin bebeklerinize uzulmuyorum hastaya caresiz derde uzulunur onlar aceleci bebekler size kavusmak icin takla atmis bebisler, hasta degiller okuyorum hepsi aylardir nasilda sikica yapismis yasama kolaymi birakir ceker giderler ,onlar guclu bebekler ,buyuyunce iyi yerlere gelicek bebekler, buyuduklerinde dogumlarinin hikayesi basariya karismis hikayeleri olucak bebekler, universitelerden mezun olup yanlarida resimleri susleyeceginiz bebekler, gelin damat olup dugun yapacaginiz bebekler ,bebekleri olup torun sevdirecek bebekler ,yegenim gibi 450gr dogup aylarca yogun bakimda kalip simdi bale yapan resim yarismasi birincisi upuzun iri yari matematik dehasi bebekler,ben onlara cok guveniyorum su guzel havalarda evine donup koyunlarinizda uyanacaklar mucizeler zaman alir derler....GECENIN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ANIDIR bu sozu cok sevdim size iletmek istedim sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?