• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler PREMATURE bebekler ve annelerine

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Anne olmanin en dayanilmaz aci cekilen kismini yasayan guclu anneler ben sizin yasadiginizi yasamayan 53 gunluk bir anneyim ama yasadiginiz stresi tum kalbimle hissediyorum aklimdan cikmiyorsunuz cocuguma her baktigim anda hatirliyorum sizi Su evreni yaratan bir hucreye can veren oluyu dirilten diriyi olduren alemlerin Rabbi sizin kuzularinizada acil sifalar verir nurunu esirgemez evlatlarinizdan her gece cocuguma dua ederken ayni dualari sizin bebeklerinize de yolluyorum uzerlerini ortsun onlari sicacik tutsun diye sakin dogum yaptik kenarda kendi mutlulugumuzu yasiyor sanmayin bizi cunku bizde anneyiz ayni seyleri bizde yasayabilirdik ama sizin bebeklerinize uzulmuyorum hastaya caresiz derde uzulunur onlar aceleci bebekler size kavusmak icin takla atmis bebisler, hasta degiller okuyorum hepsi aylardir nasilda sikica yapismis yasama kolaymi birakir ceker giderler ,onlar guclu bebekler ,buyuyunce iyi yerlere gelicek bebekler, buyuduklerinde dogumlarinin hikayesi basariya karismis hikayeleri olucak bebekler, universitelerden mezun olup yanlarida resimleri susleyeceginiz bebekler, gelin damat olup dugun yapacaginiz bebekler ,bebekleri olup torun sevdirecek bebekler ,yegenim gibi 450gr dogup aylarca yogun bakimda kalip simdi bale yapan resim yarismasi birincisi upuzun iri yari matematik dehasi bebekler,ben onlara cok guveniyorum su guzel havalarda evine donup koyunlarinizda uyanacaklar mucizeler zaman alir derler....GECENIN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ANIDIR bu sozu cok sevdim size iletmek istedim sevgilerimle

nnuray cok duygulandirdin beni...cok saol Allah senden razi olsun...insallah Rabbim bizim haykirislari duyar dualarimizi kabul eder canim benim....Allaha emanetsin canim

Anne olmanin en dayanilmaz aci cekilen kismini yasayan guclu anneler ben sizin yasadiginizi yasamayan 53 gunluk bir anneyim ama yasadiginiz stresi tum kalbimle hissediyorum aklimdan cikmiyorsunuz cocuguma her baktigim anda hatirliyorum sizi Su evreni yaratan bir hucreye can veren oluyu dirilten diriyi olduren alemlerin Rabbi sizin kuzularinizada acil sifalar verir nurunu esirgemez evlatlarinizdan her gece cocuguma dua ederken ayni dualari sizin bebeklerinize de yolluyorum uzerlerini ortsun onlari sicacik tutsun diye sakin dogum yaptik kenarda kendi mutlulugumuzu yasiyor sanmayin bizi cunku bizde anneyiz ayni seyleri bizde yasayabilirdik ama sizin bebeklerinize uzulmuyorum hastaya caresiz derde uzulunur onlar aceleci bebekler size kavusmak icin takla atmis bebisler, hasta degiller okuyorum hepsi aylardir nasilda sikica yapismis yasama kolaymi birakir ceker giderler ,onlar guclu bebekler ,buyuyunce iyi yerlere gelicek bebekler, buyuduklerinde dogumlarinin hikayesi basariya karismis hikayeleri olucak bebekler, universitelerden mezun olup yanlarida resimleri susleyeceginiz bebekler, gelin damat olup dugun yapacaginiz bebekler ,bebekleri olup torun sevdirecek bebekler ,yegenim gibi 450gr dogup aylarca yogun bakimda kalip simdi bale yapan resim yarismasi birincisi upuzun iri yari matematik dehasi bebekler,ben onlara cok guveniyorum su guzel havalarda evine donup koyunlarinizda uyanacaklar mucizeler zaman alir derler....GECENIN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN ANIDIR bu sozu cok sevdim size iletmek istedim sevgilerimle

cok tskler nuray ne güzel seyler yazmissin ögle insana cok güzel moral cemi cümlenin evladini korusun rabbim ..annelik cok zor bir okdarda olan üstü bir duygu gözlerim yasardi ya güzel anneler fedakar anneler hepiniz allaha emanet olun yavrularinizla bir ömür gecirin..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah cam arkasından bebeklerini izlemek zorunda kalan arkadaşlara kendi sabrından versin.İkizlerim sarılık olduğunda çok ağlamıştım onları kucağıma alamıyorum diye ama şimdi burada prematüre annelerin yazdıklarını okuyunca onlara sabır diliyorum.İnşallah tüm bebişler sağlıkla annelerinin kucaklarına gelirler.

artık neden niçin neden biz sorularını kafamızda bitirdik en azından ben bitirdim,onlar bizim miniğimiz canımız bizlere muhtaçlar ona dokunabilmek için kaç hafta hatta ay bekledim..:( dokuntuktan sonra sanki o kadar zahmeti çeken o kadar gün sayan daralan ben değilmişim gibi hissettim artık sağlıklı doğuranlarıda kıskanmıyorum,herkes mutlu olsun istiyorum zaman herşeyin ilacı bunu bize Allah verdi hikmetinden sual olmaz yaşayıp göreceğiz..artık ellerini avucuma alabiliyorum saçlarını okşuya biliyorum gün gelecek kollarıma alıcam 122 gün geçti artık zafere yaklaştığımızı hissediyorum Allahın izni ile...İNŞALLAH...

çok teşekkürler Allah razı olsun nuray sana ve tüm annelere bebeğinle sağlıklı huzur dolu yıllar dilerim...

canım çok duygulandırdın beni.teşekkür ederim iyi dileklerin için.inşallah yavrunu sağlıkla büyüt canım.

slm kardeş emin ol çok motive ettin beni .Bende bir erken doğum yapmış ve engelli bebeği olan bir anneyim .Benim oğlum 7 yaşına girdi ve onun bütün duyuları ve bedeni biziz . BıRDE ORAYA ŞUNU YAZMANI ıSTERDıMKı,bedeni büyüyüpte , büyümeyen bebekler onlar .O benim yusufumm yusufcuğum .Bütün bebeklerimizi rabbim korusun ve bizlerede bol sabırlar versin.

canım ne güzel yazmışsın..bi an kızımın büyüdüğünü,, bana anne diye koşturduğunu hissettim.. çok teşekkür ederim canım.a.s.

sevgiyle kalın tüm anneler .çok yaşasın bebişler ve onların annişleri .anne olmak zaten dünyaya bedel :))

slm anneler..ben yenı uyeyım benıde aranıza alırmısınız...oglum 32 haftalık dogdu 1800klo 44cm boyundaydı şu an 6.aya gırdı ve 7500 klo 69 cm boyu var..cok sıkıntılar yasadık zor gunler atlattık ama su an gayet ıyı saglık sorunmuz yokk..ınsanlh ıyı paylasımlarımız olur saglık ve sevgıyle kalın :ecrin_bebek:

Back