Premature Bebekler Premature bebek ve süt

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

*bahar*

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
466
585
628
Ankara
31+4 de oğlum aniden dünyaya gelmek istedi...çok zor bi yoğun bakım süreci geçirdik...55 gün oldu bu gün evdeyiz sütüm kesilmek üzere,zaten memeden hiç emmedi sağıp veriyorum,bi çok yöntem denedim ama süt kesiliyo tek sağmada ancak 30 ml geliyodu öncedende çok değildi ama şimdi 10 ml bile yok...çok üzülüyorum...

Bende 3. Çocuğumu sağarak besledım.
Sık sık ve uzun surelı sağım yapman lazım. 2 saatte bır aksatmadan sağ ve en az 15 dk.
2-3 tl su iç. Laktozsuz süt iç. Meyve suları hep evde kendın onlrı ıç. Az sağım yaptığından sütun azalır. Bırde bebegını sureklı emzırmeye çalış.

Bebişiniz sağlıkla büyüsün
Sık sık sağım yapın
Saat başı 5-10 dk sağın.
Uzun uzun sağım yerine kısa aralıklarla sağmak öneriliyor
Çıkan sütleri buzdolabında aynı sıcaklığa gelince birleştirip verebilirsiniz
Ayrıca biberon ve emzikten kurtulursanız memeye dönebilir
Bol bol ten tene temas yapın
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oraya üye olun mutlaka, yardımcı oluyorlar

Kızım da 29haftalik doğdu 66gun kuvozde kaldı her uc saate bir sagdim iki ay boyunca geceleri saat kurdum yine kalktım düzenli sağmak önemli lütfen siz de nasılsa az bitiyor diye düşünüp beyne olumsuz mesaj göndermeyin sagdim ama arttığını goreceksiniz sağlıkla buyutun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…