doktor bize fitil yada kulak çöpünü tavsiye etmişti . 2 side zararsız demişti bakalım 4-5 güne bi ya fitil yada kulak çöpüyle yaptırmaya çalışıyoruz.ama tabiki içimiz pek rahat değil uykusun ıkınıyor ağlıyo ne yapacağımızı bilmiyoruz mamayıda vermek istemiyoruz
Umudunu asla yitirme. Benim kızım tıp fakültewsinde dünyaya geldi. 25 haftalıkken dopler akım kaybıyla hastaneye yatırıldım. Preeklemsi baslangıcı da olunca, ancak 28. haftaya kadar dayandırıldı. 28+1 de Tıp Fakültesinde doğum yaptım ve orda küveze alındı. Hocalarımız sağolsun cok ilgilendiler.
Size özel mesajla mail adresimi veriyorum. İstersenz bana mail atabilirsiniz.
Acil şifalar diliyorum..
çok tesekkür ederim iglisiz kalmadığınız için. mailinizi aldım. bugün göz muayenesi olacaktı umarım iyi haberlerini alırım..
Prematüre annesi olmanın anlamını, küvez kapılarında dua ederek geçen zamanların ne ifade ettiğini yine prematüre anneleri anlar.. Ben burda cok güzel dostluklar-arkadaslıklar edindim. enzor günlerimde bana burdaki arkadaslarım destek cıktı. O yüzden de bende bilgin doğrultusunda yardımcı olmaya calısıyorum.
"Dopler akım kaybı nedeniyle erken doğum yapanlar yardım!! " bu benim burda actıgım ilk basalık. hastaneye yatışımdan itibaren tüm uyasadıklarım orda yazıyor. Ayrıca hastane cıkısından sonra da "idil bebek annesine kavuşmuş" başlığı var bu da devamı. (bunu da ebrizm arkadasımız acmıstı benim kızım için) vaktin oldukça okursan ne gibi evreler gecirmişim sana da yol gösterici olacaktır.
ümdini asla yitirme.. onlar minik savaşçılar ve savasta galip cıkacaklar..
Yaşadıklarını okudum ilnar gercekten çok zor günler geçirmişsin. Ne mutlu sana ki kızına kavuşmuşsun. Maşallah ona çok güçlü bir bebekmiş pes etmemiş. Allaha şükürler olsun onu sana vermiş. Şu anda herhangi bir sağlık problemi var mı? Umarım iyidir.Yaşadıklarını okurken çok duygulandım. Hiç tanımadığın birinin derdi senin derdin üzüntün olabiliyor. gercekten bu sitede premature anneler arasında bunu gördüm.
yarın oğlumu görmeye gideceğim. Bu arada adı CAN..
3.kasım 2011 de 29 haftalık erkek bebeğimiz oldu 1 ay küvezde kaldı.şu anda her yarım saatte , 1 saatte bir uyanıp ağlıyor galiba doymuyor diye düşünüyoruz.emmediği için galiba sütümüzde az çünkü her sağdığımızda 40-60 cc arası süt çıkıyor önceden 2 saatte bi uyanan bebeğemiz şimdi doğru düzgün uyumuyor bile.eoprotein kullanıyoruz günde 3 sefer fakat geceleri mama vermeyi düşünüyoruz doktorla görüştük preaptamil kullanabilirsiniz dedi kullanmamızı önerirmisiniz.AYRICA gelişimi hakkında bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.kakasını yapamıyor 3-4 günde bir fitil kullanıyoruz bu normalmidir. bide uykuda ağlıyor ıkınıyor bunlar normalmidir lütfen biligilerinizi paylaşınız.garip sesler çıkarıyor doktor normal diyor ama biz dayanamıyoruz ıkınmalarına uykuda ağlamalarına( ağlamaları kısa kısa kesik kesik ) LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞINIZ....
3.kasım 2011 de 29 haftalık erkek bebeğimiz oldu 1 ay küvezde kaldı.şu anda her yarım saatte , 1 saatte bir uyanıp ağlıyor galiba doymuyor diye düşünüyoruz.emmediği için galiba sütümüzde az çünkü her sağdığımızda 40-60 cc arası süt çıkıyor önceden 2 saatte bi uyanan bebeğemiz şimdi doğru düzgün uyumuyor bile.eoprotein kullanıyoruz günde 3 sefer fakat geceleri mama vermeyi düşünüyoruz doktorla görüştük preaptamil kullanabilirsiniz dedi kullanmamızı önerirmisiniz.AYRICA gelişimi hakkında bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.kakasını yapamıyor 3-4 günde bir fitil kullanıyoruz bu normalmidir. bide uykuda ağlıyor ıkınıyor bunlar normalmidir lütfen biligilerinizi paylaşınız.garip sesler çıkarıyor doktor normal diyor ama biz dayanamıyoruz ıkınmalarına uykuda ağlamalarına( ağlamaları kısa kısa kesik kesik ) LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞINIZ....
merhaba nigar hanım size yardımcı olamayacağım ama merak ettiğim konular var. öncelikle çok geçmş olsun bebeğinize Allah sağlık versin.Bende 10 aralık 2011 günü doğum yaptım. bebeğim 29 haftalık doğdu fakat gelişimi 25 hafta ile uyumluydu.620 gr dünyaya geldi. 23 gün oldu şu anda 830 gr. ciğerlerinde yırtılma oldu cihaza bağlı. Doktor iyiye gittiğini söylüyor. İnşallah bebeğimiz sağlığına kavuşur.Sizde bu süreçten geçtiğiniz için umarım anlarsınız beni. İnsan merak ediyor. Başkalrının başından gecenler insana umut olabiliyor. sizin bebeğiniz ne kadar doğdu ne gibi problemleri oldu ya da olmadı. ciğerlerinde problem yaşandımı. nasıl bir süreç kısacası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?