Prematüre bebeğimin kilo alımı durdu

Sosyologgelin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
25
15
Hanımlar Merhaba. Kızım 35 haftalık 1840 kg 41 cm olarak dogdu. İlk başlarda Aptamil Prematil kullandık. 3 kg geçince mama degişiklikleri yaptık. Doktorun tavsiyesiyle FrisoLac devam sutu kullandik fakat bebegime gunde sadece 15 gr aldirdi. Sonra Aptamil Conformile gectik o gunde 25 gr kadar aldirdi. Ve bebegim 1 aydir ayni kiloda sayilir. Cok zor kilo aliyor. Şuan 2 haftadir Aptamil Prosyneo kullaniyoruz. İdrar, kan, ultrason tahlilleri temiz cikti. Doktor eger kilo almamaya devam ederse bagirsaklara baktircaz dedi. Şuan 3 aylik 3915 kg 57 cm. Boyle olan var mi aranizda? Cok sorun ediyorum bu durumu

Benim bebeğimde 940 gramlık prematüre. Şuan düzeltilmiş 5bucuk aylik. Doktor kullandığınız mamamalar çok düşük kalorili dedi sma comfort filan kullaniyoduk. Özel mamaya gecmemizi önerdi rapor çıkarttık şuan infatrini mama kullanıyoruz 15 günde 400 gram aldı.

M
Merhaba. Düzeldiniz mi acaba ? Düzeldiyseniz neler yaptınız lütfen yardımcı olun aynı durumdayız. Kafayı yemek üzereyim

Neden emzirmiyorsunuz

Merhaba çok çok geçmiş olsun. Aynı durumdayız. Düzeldiniz mi ? İnşallah. Bebeğiniz nasıl oldu

Bebeğimin sağligi çok iyi. Keyfi de yerinde. Şuan 5 aylık ve 4850 kilo. Maalesef çok az kilo alıyor. Kaka tahlili de yapildi alerji olasiligina karşi. O da yok. Neden boyle bilmiyorum. Ek gidaya da başladik. Doktorumuz ayni devam ederse mide bolumune yonlendiricem vs demişti. Ne olur nasil olur bilmiyorum. Sizin durumunuz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…