- Konu Sahibi ruveydanur
-
arkadaşlar selamlar öncelikle benim haftalık doğmuş prematüre bi bebeğim var doğduğunda2.250gr idi ve 1.900 e düştü şimdi.14.5 aylık bebeğim emeklemiyo ve3de yürümüyo acaba çokmu acele ediyorum daha yeni kendisi oturabilmeye başladı birde çoğu zaman ellerini ayaklarını gerdirip kendini çok sıkıyo bunu korkudanmı heyecandanmı yaptığını bilmiyorum vede elleri sürekli kıpır kıpır nörolojik bir problem olabilirmi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler rabbim bütün bebeklere sağlık annelerinede sabırlar versin
merhaba canım.. benim kızım 28 haftalık doğdu. şu an 13 aylık..bazı hareketleri bizimde geriden geliyo ki bu çok normal ama bebeğinin oturması lazım en azından bence geçikmeden nöroloğa gidin o sizi yönlendiricektir..benim kızım oturuyo geri geri gidiyo daha yeni yeni emekleme pozisyonu alıyo ama 3-4 adım yürüyo elinde tutuyorum evin içinde gezdiriyorum..benim kızımın geriden geldiği şeyler mesela kendi oturur pozisyona gelmiyo ve tırmanmıyo..bunun dışında iyi şükür..ama ben en ufak bi şüphede dr.a koşuyodum..bişey var mı diye..sen kocayı boşver onlar umursamıyo böle şeyleri..anne olarak sen koşucaksın..bebişinin iyiliği için herşeyi ve herkesi karşına alıcaksın canım..biz prametüre anneleri daha zor fedakar oluyoruz..çünkü seni anlayan ve dinleyen kimse yok maalesef..geçmiş olsun canım..bebişini öpüyorum..
ayşenurun gelişimi iyi gidiyor bence canım ne yaptın hasan beye gidicekmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?