Merhaba 10 ocakta 29 haftalık 1239 gram doğdu seyidhanım. 35 gündür küvezde be hala entübe. Doktoru ciğerinin gelişmediğini söylüyor. Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Bende bebeğime kavuşacak mıyım?Merababuraya çocuğu erken doğanlara umut olmak için yazıyorum zira çocuğum erken doğduğunda burada yazılanları görüp çok üzülmüştüm .bu platforma herkes kötü şeyler yazıyor .bebeğim 1300 gram doğdu .40 gün küvezde kaldı .ilk zamanlar çok korktum .ödemi gidince 1150 Gram kaldı .çok üzüldüm .ama bebeğim 40 gün sonra 2 kg oldu başkaca da bi sorunu olmadığı için küvezden çıktı .şuan gayet sağlıklı yanımızda çok şükür .
Merhaba 10 ocakta 29 haftalık 1239 gram doğdu seyidhanım. 35 gündür küvezde be hala entübe. Doktoru ciğerinin gelişmediğini söylüyor. Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Bende bebeğime kavuşacak mıyım?
Prematüre bebekler o kadar güçlü oluyorlar ki hayal bile edemeyiz.Sizinde dışarıda ona inanmanız güvenmeniz ve güçlü olmanız çok önemli onlar herşeyi hissediyorlar.Siz şimdi bol bol dua edin be kendinize çok iyi bakın bol bol dinlenin İnci Candemir i araştırın kitaplarını okuyun İnstagram dan iletişime de geçebilirsiniz 670 gr doğan bir bebeğin annesi aynı zamanda bu konuda destek veriyor.Bilgilenin ki hiçbirşeyden korkmayın.Bebeğinizin çıktığında size çok ihtiyacı olacak kendinizi ruhen ve bedenen buna hazırlayın.İnanın geçiyor bu zamanlar herşey çok güzel olacak göreceksinizMerhaba 10 ocakta 29 haftalık 1239 gram doğdu seyidhanım. 35 gündür küvezde be hala entübe. Doktoru ciğerinin gelişmediğini söylüyor. Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Bende bebeğime kavuşacak mıyım?
merhaba, bebeğiniz şuanda nasıl, herşey yolundadır inşallah.. benim de bebeğim şuanda oksijen desteği alıyor, ciğer gelişmediği için. siz bu süreci atlattıysanız entübe durumu ne kadar sürdü?Merhaba 10 ocakta 29 haftalık 1239 gram doğdu seyidhanım. 35 gündür küvezde be hala entübe. Doktoru ciğerinin gelişmediğini söylüyor. Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zor. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Bende bebeğime kavuşacak mıyım?
Merhaba iyi sükür 10.5 aylik oldu. Yaramazliklar yapiyor. Büyüyor.merhaba, bebeğiniz şuanda nasıl, herşey yolundadır inşallah.. benim de bebeğim şuanda oksijen desteği alıyor, ciğer gelişmediği için. siz bu süreci atlattıysanız entübe durumu ne kadar sürdü?
Allah bağışlasın bende 29 hafta 1575 gram doğum yaptım 1530 grama düştü ve 19 gün kuvözde kaldı. Şimdi 7 aylıkMerababuraya çocuğu erken doğanlara umut olmak için yazıyorum zira çocuğum erken doğduğunda burada yazılanları görüp çok üzülmüştüm .bu platforma herkes kötü şeyler yazıyor .bebeğim 1300 gram doğdu .40 gün küvezde kaldı .ilk zamanlar çok korktum .ödemi gidince 1150 Gram kaldı .çok üzüldüm .ama bebeğim 40 gün sonra 2 kg oldu başkaca da bi sorunu olmadığı için küvezden çıktı .şuan gayet sağlıklı yanımızda çok şükür .
SüpersinMerababuraya çocuğu erken doğanlara umut olmak için yazıyorum zira çocuğum erken doğduğunda burada yazılanları görüp çok üzülmüştüm .bu platforma herkes kötü şeyler yazıyor .bebeğim 1300 gram doğdu .40 gün küvezde kaldı .ilk zamanlar çok korktum .ödemi gidince 1150 Gram kaldı .çok üzüldüm .ama bebeğim 40 gün sonra 2 kg oldu başkaca da bi sorunu olmadığı için küvezden çıktı .şuan gayet sağlıklı yanımızda çok şükür .