Prematüre bebeğim çok az kilo alıyor

zenan35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
331
123
23
35
Prematüre bebegim düzeltilmiş 9 aylık günde 15 gram alıyor sütüm çok azaldı kilosu az oldugu içşn söilac hıgh enerjı verdi doktorumuz bunu içince almıstı ama mamayı bıraktı ek gıda az yiyor iştahsız şu an 6.50 kilo nasıl yediririm neler yapmalıyım tecrübeli annelerin yardımuna ihtiyacım var gece cok az mama içiyor

Ben böyle bir durumda ek gıdayı arttırmıştım, porsiyon şeklinde besledim blw yapmadım, kilosunu bu şekilde sabitledim, mamasını da yoğurda ve muhallebilere katarak verdim

Benim kızım 31 haftalık 1250 gr doğdu kronolojik 1 yaşına 7 kg ile girdi. Doğum kilosuna oranla çok da az olduğu söylenemez kilosu. 1 yaşından sonra atom diye bir tarif uyguladım ama içinde çok çeşitli kuru yemişler var alerjen olabilir. Tahin bal pekmez ceviz badem hurma muz avakado kalorisi yüksek besinler bunlardan veriyorum çorba sabit tarhana bazen sebze bazen kıyma karıştırıyorum organik bebek bisküvisi veriyorum. Şuanda düzeltilmiş 14 ay bitti ve 8 kg. Ben kendi kızımda en çok ceviz ve tahinin faydasını gördüm. Allah sağlık versin kuzuma

Ben de aynen böyle şeyler veriyorum kızıma, çorbalar, avokado, ceviz , tahin pekmez, püreler, sebzeler , organik bebek bisküvisi , ona özel ekmek , ay neler yapmıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…