Canim merhabaaa. Hatirladiysann beni dikis vardi rahim agzi yemtmezligindennn. Hayrli olsun bebegin 33.haftadami dunyaya geldi? Hayrli olsun bebeginnn. Kuvozde kaldimi simdi nasilsinizzzMrb lar bende 33+5 de dogum yaptım kızım oldu bugün 23 günlük rabbime binlerce şükür
Mrb cnm benim 28 haftalikken dikisim düşmüş 5cm açıklığım var dediler durdurmak icin ilaç verdiler hiç sancı yoktu bu şekilde 6 hfta daha bekledik çok şükür sıkıntı olmadan dünyaya geldi kuzum sarilik tan dolayi 3 gün kuvezde 5 günde besik te kaldı sonra çıktık bugün 40 günlük oldu pztsi günü 3450gr di büyüyor kuzum göz kulak muayenesinde grdk Jersey normal dediler norolojik muayenesi normal gelişim normal binlerce şükür sen de hayirlisiyla kucağına alırsın inşallahCanim merhabaaa. Hatirladiysann beni dikis vardi rahim agzi yemtmezligindennn. Hayrli olsun bebegin 33.haftadami dunyaya geldi? Hayrli olsun bebeginnn. Kuvozde kaldimi simdi nasilsinizzz
Evet canim hatrliyorum dikisin düşmüştü. Maşallah yaa yavruna bak 40i cikmis:) kilosuda cok guzel sagligida yerinde. Insallah canm bende görürüm o gunleri yaa. Korkular bitmiyorr. Her gun yil gibi geciyor bilirsin. Ins dogunca unuturum bu gunleri:) 34.haftada kac kg dogdu bebegi cnm?Mrb cnm benim 28 haftalikken dikisim düşmüş 5cm açıklığım var dediler durdurmak icin ilaç verdiler hiç sancı yoktu bu şekilde 6 hfta daha bekledik çok şükür sıkıntı olmadan dünyaya geldi kuzum sarilik tan dolayi 3 gün kuvezde 5 günde besik te kaldı sonra çıktık bugün 40 günlük oldu pztsi günü 3450gr di büyüyor kuzum göz kulak muayenesinde grdk Jersey normal dediler norolojik muayenesi normal gelişim normal binlerce şükür sen de hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah
Bi de normal dogummu yaptin? SezeyanmiMrb cnm benim 28 haftalikken dikisim düşmüş 5cm açıklığım var dediler durdurmak icin ilaç verdiler hiç sancı yoktu bu şekilde 6 hfta daha bekledik çok şükür sıkıntı olmadan dünyaya geldi kuzum sarilik tan dolayi 3 gün kuvezde 5 günde besik te kaldı sonra çıktık bugün 40 günlük oldu pztsi günü 3450gr di büyüyor kuzum göz kulak muayenesinde grdk Jersey normal dediler norolojik muayenesi normal gelişim normal binlerce şükür sen de hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah
Ben de 29 +0 haftalik ikiz bebek dogurdum. 12.gun kizim sadece solunum makinasindaydi oglum hem de agizdan destek aliyordu.dun gece aniden kizimin kan gazi degerleri degismiz laktaz degeri mi birsey dediler..Entube edilmis.Agizdan yani solunum destegi.Cok uzuldum.Sizin sureciniz de oldu mu boyle birseyrabbim analı babalı büyütsün inş.ben de 29 haftalıkkken suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım.çok ani oldu.su olduğunu bile anlamadım.hastaneye gittik doğum başlamış dediler.ertesi gün sezaryen yapıldı.minik kuzum 1160 gr doğdu.58 gün kövezde kaldı.neler çektiğimi sadece yaşayanlar bilir.şimdi yanımda çok şükür.ufak tefek problemlerimiz var.sabır ve zamanla geçer inş.onlar rabbimizin minik mucizeleri ve çok güçlüler.dualarınızda unutmayın.
Ben de 29+0 dogum yaptim 12daat arayla.ciger.gelistirici vurumdum.Ikiz bebeklerim.Kiziminsolunumudaha iyiyken dun birden solunim sorunu yasamis.Agizdan solunim destegi vermisler yanu entube olmus.Boyle bir surec yasadiniz miSelam kizlar
Ben 2011 premature annelerindenim..kizim hamileligim boyunca hic sikintim olmadi hoplaya ziplaya hamilelik gecirdim..20mayis sabahi ise gitmek icin uyandigimda belimde tarafi mumkun olmayan bi agrim vardi... pek aldirmadim ve ise gittim:) anadolu yakasindan karsiya gectim.. saat on gibi duramadim zaten dursaydim sirkette dogururdum:) dr aradim ve durumu anlattim hemen gelmemi soyledi gittigimde 3cm acilmam vardi soka girdim agla agla mahfoldumannem bi yandan esim bi yandan.. dr.um ciger ignemi yapti cok sukur 3gun durdu karnimda ama 23 mayis aabahi 8cm olunca sezeryana alindim kizim 1290kg 38 cm dogdu 28haftalik.. 55gun kuvezde kaldi cok zor ve aci gunlerdi.. ama cok sukur suan 21aylik yuruyo konusuyo sikintim yok 11kg 87cm rabbim hepimizin ewladina sifa ve uzun omurleer nasip etsin...
Rabbim.size bagislamis icim titreyerek okudum rabbim hayirli omurler versinrabbim hepsini korusun...ben 2 erken doğumla (26-27 haftalık) 3 bebeğimi kaybettikten sonra kavuştum mucizeme..
• Başıdan beri korkulu ama çok hazırlıksız bir anda geliverdi meleğim..sabah 04:00 gaz sancısı gibi bir ağrıyla uyanmıştım her zamanki sancı diyodum hiç aklıma bile gelmiyodu doğum yapacağım..lavaboya girdim ama bir türlü çıkamıyodum…hastaneye koştuk nst de sancım yoktu ama ben iki büklümdüm muayenede açılmamın başlamış olduğunu söyledi doktor aman allahım ne heyecan yaptık ilk defa 35+4 her günü yüreğimde sancıyla geçen 35 hafta 4 gün…kavuşacak mıydık ne?
• Alalım seni dedi dr iğneyle bu sancı ancak 4 saat durur…kimsem yoktu eşimden başka..her zamanki gibi bir ben, bir eşim, bir de karnımda bana gelmek isteyen bebeğim ….
• Hemşireye diyodum sen de gelecek misin hem ağlıyodum hem diyodum benim kimsem yok….
• Önlüğümü giydim kalbim pır pır….sırtıma soğuk bişeyler değiyor anestezi uzmanı birazdan ağrıların geçecek diyor …bilmiyor ki benim yüreğimdeki ağrılarım bedenimdeki ağrılarımdan çoook daha fazla…
• İnanmıyorudum allahım ben birazdan anne mi olacaktım…ağlayacaktı sesini duyacaktım yıllardır rüyalarımda kokladığım yavruma kavuşacaktım …allahım sütüm göğsümden taşıp dökülmeyecekti artık boşu boşuna gözyaşları akıtmayacaktım artık bebeğime sarılıp yılların hasretini dindirecektim.. herşey hazırdı.. doktorumuzu bekliyorduk..
• ben okadar titriyordum kalbim öyle hızlı atıyordu ki ..kızıyolar bana ne yapıyosun kalp atışın 170 i buldu sakinleş….inanın ömrümde hiç o kadar üşümemiş o kadar heyecanlanmamıştım…başlıyorum ağlamay hüngür hüngür…
• drumuz geldi başladı ameliyat…neler oluyodu kaç dakikadır uğraşıyodu dr ama hala ses yok ben hala ağlıyorum dr kendini sarsıyosun yapma diyor…kayıplarım geliyor du aklıma tek tek aklıma geldikçe de sanki uyuşmadan kesiliyodum öyle acıyodum öyle ağrıyodum…
• birden bir ses aaaaaaa bu da ne?ağlıyordu meleğim geldim annecim sen artık ağlama ben ağlıyorum işte der gibi…içim haykırıyordu hemen getirin koynuma diye ama ben ağlıyordum ağlıyordum ..onu siliyolardı karşımda, o ağlıyordu ben ağlıyordum…ağlama annecim ağlama ben çok ağladım diyordum…yanağıma dokundurdular o minicik kirli kafasını öptüm öptüm öptüm…hem ağladım hem öptüm..hoşgeldin ALYA NAZ’IM….naz dedik sana çünkü çoooook nazlandın….artık sensin benim bütün hayatım…
bebeğim 2320 gr doğdu ve 9 gün kaldı küvözde...rabbime şükürler olsun..
rabbim hepsini korusun...ben 2 erken doğumla (26-27 haftalık) 3 bebeğimi kaybettikten sonra kavuştum mucizeme..
• Başıdan beri korkulu ama çok hazırlıksız bir anda geliverdi meleğim..sabah 04:00 gaz sancısı gibi bir ağrıyla uyanmıştım her zamanki sancı diyodum hiç aklıma bile gelmiyodu doğum yapacağım..lavaboya girdim ama bir türlü çıkamıyodum…hastaneye koştuk nst de sancım yoktu ama ben iki büklümdüm muayenede açılmamın başlamış olduğunu söyledi doktor aman allahım ne heyecan yaptık ilk defa 35+4 her günü yüreğimde sancıyla geçen 35 hafta 4 gün…kavuşacak mıydık ne?
• Alalım seni dedi dr iğneyle bu sancı ancak 4 saat durur…kimsem yoktu eşimden başka..her zamanki gibi bir ben, bir eşim, bir de karnımda bana gelmek isteyen bebeğim ….
• Hemşireye diyodum sen de gelecek misin hem ağlıyodum hem diyodum benim kimsem yok….
• Önlüğümü giydim kalbim pır pır….sırtıma soğuk bişeyler değiyor anestezi uzmanı birazdan ağrıların geçecek diyor …bilmiyor ki benim yüreğimdeki ağrılarım bedenimdeki ağrılarımdan çoook daha fazla…
• İnanmıyorudum allahım ben birazdan anne mi olacaktım…ağlayacaktı sesini duyacaktım yıllardır rüyalarımda kokladığım yavruma kavuşacaktım …allahım sütüm göğsümden taşıp dökülmeyecekti artık boşu boşuna gözyaşları akıtmayacaktım artık bebeğime sarılıp yılların hasretini dindirecektim.. herşey hazırdı.. doktorumuzu bekliyorduk..
• ben okadar titriyordum kalbim öyle hızlı atıyordu ki ..kızıyolar bana ne yapıyosun kalp atışın 170 i buldu sakinleş….inanın ömrümde hiç o kadar üşümemiş o kadar heyecanlanmamıştım…başlıyorum ağlamay hüngür hüngür…
• drumuz geldi başladı ameliyat…neler oluyodu kaç dakikadır uğraşıyodu dr ama hala ses yok ben hala ağlıyorum dr kendini sarsıyosun yapma diyor…kayıplarım geliyor du aklıma tek tek aklıma geldikçe de sanki uyuşmadan kesiliyodum öyle acıyodum öyle ağrıyodum…
• birden bir ses aaaaaaa bu da ne?ağlıyordu meleğim geldim annecim sen artık ağlama ben ağlıyorum işte der gibi…içim haykırıyordu hemen getirin koynuma diye ama ben ağlıyordum ağlıyordum ..onu siliyolardı karşımda, o ağlıyordu ben ağlıyordum…ağlama annecim ağlama ben çok ağladım diyordum…yanağıma dokundurdular o minicik kirli kafasını öptüm öptüm öptüm…hem ağladım hem öptüm..hoşgeldin ALYA NAZ’IM….naz dedik sana çünkü çoooook nazlandın….artık sensin benim bütün hayatım…
bebeğim 2320 gr doğdu ve 9 gün kaldı küvözde...rabbime şükürler olsun..Üstünden baya geçmiş ama merak ettim rahim ağzı yetmezliği dolayısı ile mi erken doğum yaptınız bende 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?