Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün prematür over yetmezliği olduğumu öğrendim. böyle olup da hamile kalan veya tüp bebekle hamile kalan var mı acaba geçen aylarda tüp bebeğe başlamıştık her ay 1 yumurtam oluyor o yumurtam da boş çıkmıştı. 31 yaşındayım amh ise 0,05 miş.
bugün prematür over yetmezliği olduğumu öğrendim. böyle olup da hamile kalan veya tüp bebekle hamile kalan var mı acaba geçen aylarda tüp bebeğe başlamıştık her ay 1 yumurtam oluyor o yumurtam da boş çıkmıştı. 31 yaşındayım amh ise 0,05 miş.
Merhaba benim over yetmezliği sorunum var. 1 yumurtalığım tamamen işlevsiz. Diğerinden de yumurtalık kitlesi alındı doğumda ancak hamile kalmadan da amh değerim 0,34tü ve 2 yumurtam görülüyordu. Tüp bebeğe hazırlanırken doğal yoldan gebe kaldım. Allah bağışlarsa 4,5 aylık kızım var şimdi.
merhaba benim de sağ yumurtalığımda hiç polikül yok sadece sol da 1 adet var onu da iğnelerle büyüteceğiz inşl. ne güzel çok sevindim Allah bağışlasın inşl. bana da ve isteyen herkese de nasip olur. demek ki hala az da olsa şansım var