Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebeklerprematile ne kadar devam ettiniz...
arkadaşlar prematil mamaya ne kadar devam ettiniz.......veya prematüre bebekler için mama tavsiyeleriniz varmı..çok iyi ve kilo aldıran mamalar hanginler....neler kullandınız........
Biz prematil mamaya 38 haftalık oluncaya kadar devam ettik. bu arada 3kg olmuşlardı. Biz aptamil prematil kullandık iyi geldi sayılır oğlum sevdi kızımda kabız oldu. Şu anda 50 günlük olduk similac 1 kullanıyoruz gayet iyi geldi.
3kg olana kadar devam ettik,sonra pre aptamil 'e geçtik.Kızımda reflü var,o yüzden şu an aptamil ar kullanıyoruz,rahatladık artık valla,kusmayan bebek ne iyiymiş...
Canım en az 3 kg olana kadar kullan.. Çünkü içerisinde göz ve beyin sistemi geliştiren içeriğe sahipp.. Sonrada aptamil pre yi kullanırsın. Bu arada Mama konusunda en iyisi tabiki milupa.
deniz cim bende aptamilin prematil mamasını kullandım ve çok iyi geldi bebeğime ama nezamana kadar kullanacağını çocuk doktoruna sor bence ben öyle yapmıştım daha sonra aptamil pre ye sonrada 1 e geçtik.......
benimde prematüre bebeğim var... ama ben sadece emziriyorum...
manayı sütünüz olmadığı için mi kullanıyosunuz.... yoksa kilo alması için mi...
ilk bebeğimde milupanın bütün çeşitlerini, hipp, hero baby falan hepsaini denedik... sadece bebelacı sevdi... diğerlerini hiç sevmedi...
içirebilirsen milupadır herhalde en iyisi...dr una danış istersen...
biz prematil i 1 ay kullandık sonra 1 ay pre aptamil ve milupa 1 le devam ettik 4. ayda milupa yerine golden goat keçi sütü mamasına geçirdi dr muz şu andada goldan goat 2 sabahları veriyorum gecede milupanın kaşık mamalarını