Bebek İkinci El prego otomatik salıncak, chicco park yatak, uyku seti

Toradora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
126
5
1. Prego Galaksi Elektrikli Salıncak 200 TL. Sıfıra yakındır sadece birkaç kez kullanılmıştır.
IMG_20140611_173718.jpg
IMG_20140611_174308.jpg

2. Chicco Lullaby LX Park Yatak 200 TL. Yeni gibidir sayılı kullanılmıştır. Ek olarak alt açma bölümü de vardır fotoğrafa eklemeyi unutmuşum. Titreşimli ve müziklidir kumandası da vardır.
IMG_20141012_115142.jpg
IMG_20141012_115420.jpg
IMG_20141012_115552.jpg

3. Uyku setinin çarşafı, yan koruyucuları, baş koruyucusu, yorganı, alt açması ve yastığı vardır. Yastığı takımın yastığı değildir fakat uyumlu renklerdedir. Yan korumasında resimde görünen küçük bir leke vardır fakat görünmeyecek yerdedir. Birde bir tarafında bağlama ipleri koptuğu için uyumlu renk kurdele ile değiştirilmiştir. isteyene whatsapptan tam takım resim atabilirim. resimdeki yan koruma ve alt açmasıdır. Uyku seti 40 TL.
1413108145644.jpg

Son düzenleme:
merhaba toradora..park yatağın içindeki yatak da dahilmi..birde bıraz daha fiyatta indirim yapabilirmisiniz

biz yatağı neredeyse hiç kullanmadığımız için yatak almadık içine. Fiyat konusunda da eğer araştırırsanız en düşük fiyatının 400 TL olduğunu göreceksiniz. O yüzden fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum daha fazla yardımcı olamayacağım maalesef :/

biz yatağı neredeyse hiç kullanmadığımız için yatak almadık içine. Fiyat konusunda da eğer araştırırsanız en düşük fiyatının 400 TL olduğunu göreceksiniz. O yüzden fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum daha fazla yardımcı olamayacağım maalesef :/
teodoracim içinde yatak da olmayinca pahali oluyor benim için.biraz daha indirim yapabilirsen ciddi almayi düsünüyorum. .birde insallah istanbulda oturuyorsun dur :)

istanbul neresı ben sefaköydeyım satılmadıysa elden teslım alabılıceğım semtteysenız bu fıyata dusunurum

küçükçekmecedeyim ben de sefaköy çok yakın bize. Arkadaş almayacaksa eğer size elden teslim edebilirim :)

küçükçekmecedeyim ben de sefaköy çok yakın bize. Arkadaş almayacaksa eğer size elden teslim edebilirim :)
toradaracım cevapların için teşekkür ederim ama sonradan farkettim yatak sallanmıyormuş.benim zaten sallanmayan ahşap beşiğim vardı.sallanan birsey olsun istedim..hayırlı alışveriller size :))

toradaracım cevapların için teşekkür ederim ama sonradan farkettim yatak sallanmıyormuş.benim zaten sallanmayan ahşap beşiğim vardı.sallanan birsey olsun istedim..hayırlı alışveriller size :))

evet sallanmıyoru bu model hayırlısı olsun o zaman iyi alışverişler size :)

iyi günler bebeğim 8 aylık eşim öğrenci bebeğimiz bizimle aynı yatakta uyuyor, çünkü ona beşik alamıyoruz bu bir sorun değildi ancak artık çok huzursuz uyuyor ve uykularımızı yitirdik bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz?

iyi günler bebeğim 8 aylık eşim öğrenci bebeğimiz bizimle aynı yatakta uyuyor, çünkü ona beşik alamıyoruz bu bir sorun değildi ancak artık çok huzursuz uyuyor ve uykularımızı yitirdik bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz?

maalesef bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi beşik satıldı :KK43:

X