Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Prego mi kraft mi..

senegal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
10
1
Park besik konusunda cok kararsiz kaldim arkadaslar.. Yardiminiza ihtiyacim var.. Kiraciyiz o yuzden kesin park yatak alicam.. Ama sikayetlerden dolayi saglam kaliteli ve hisirtisiz bir park besik istiyorum.. Uzunluktan ziyade genislige onem veriyorum.. Ayrica alumibyum govde olmali sanki cercevesi kalin.. Prego cosmos azicik pahali ama onerirseniz alicam.. Kraft 004 ya da 001.. Farkli kesinlikle su alinmali diyorsaniz baska onerilere de açığım.. Simdiden tesekkurler...

Kraft calipso.. Kraft 004 modelleri guzel gibi.. Resim de atiyorum..

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-11-12-39-03.png
    Screenshot_2016-12-11-12-39-03.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 396
  • Screenshot_2016-12-10-09-34-21.png
    Screenshot_2016-12-10-09-34-21.png
    152,1 KB · Görüntüleme: 205
Kraft carmen aldım ben 110 a 70 olması lazım. Ben de kiracı olduğum için bir süre oda yapmıcam kızıma o yüzden biraz büyük ve kaliteli almak istedim.

Prego istiyodum guya ama.. Gercekten de iskeleti saglam degilmis... Civil e ugramistim.. Casual trend ve kraft carmen ayni olculerde.. Iskeleti de ayni kalinlikta.. Renk olarak casual gri kirmizi ve gri fusya renkleriyle kraftin kirmizisindan daha cazip.. Casualin kumasi sessiz ve asma kati fermuarli... Ama iskelet olarak kraft daha dik ve saglam.. Keske casual i da kullanmis birinin yorumunu alabilseydim almadan.. Ben de kraft carmen de karar kıldım sanirim.. Tesekkurler yardim icin..

Canım bize aldığımız mağazadaki satış elemanı fermuarlı almayın fermuar bozuluyor bir süre sonra diye uyarmıştı. Fermuarlı modellerde onlara şikayet çok geliyormuş.

Yardimlar icin cok tesekkurler.. Civil online magazadaki indirimle epey uygun fiyata siparis verdim... Kirmizi rengini.. Bebisimle gule gule kullaniriz ins.. Cok tesekkurler..

X