How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El Prego gaby çok fonksiyonlu ana kucağı

littlebirdie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.117
276
133
1- Uyku konumundan. oyun pozisyonuna dönüşebilme.

2- 360 derece dönebilen üst ünitesi sayesinde 4 farklı yönde sallanabilme.

3- Ayak uçlarında bulunan 4 adet sabitleme plastiği sayesinde güvenli sabitlenme.

4- Renkli ve yumuşak dokulu. çift taraflı kullanılabilen iç ped.

5- Tente ve oyuncaklar.

6- Çift kademeli ses yükseklik ayarı. 3 farklı müzik. 2 farklı doğa sesi. 6 kademeli titreşim seçeneği bulunan müzik kutusu.

7- Maksimum taşıma kapasitesi 9 kg.

8- Özel tasarımı sayesinde kolay devrilmeme özelliği.

Ürünü çok fonksiyonlu sallanma özelliğini dikkate alarak satın almıştık. çok memnun kalarak kullandık.oturma özelliği de olduğu için uzun süreli kullanılabilir bir ürün.daha pahalı ana kucaklarına ihtiyaç bırakmıyor.ankara içine elden teslim edebiliriz.ürünün sıfır fiyatı 359 tl. ben 200 tl vermeyi düşünüyorum.
2222.jpg
11111.jpg

3- Ayak uçlarında bulunan 4 adet sabitleme plastiği sayesinde güvenli sabitlenme.

5- Tente ve oyuncaklar.

6- Çift kademeli ses yükseklik ayarı. 3 farklı müzik. 2 farklı doğa sesi. 6 kademeli titreşim seçeneği bulunan müzik kutusu.

Ürünü çok fonksiyonlu sallanma özelliğini dikkate alarak satın almıştık. çok memnun kalarak kullandık.oturma özelliği de olduğu için uzun süreli kullanılabilir bir ürün.daha pahalı ana kucaklarına ihtiyaç bırakmıyor.ankara içine elden teslim edebiliriz.ürünün sıfır fiyatı 359 tl. ben 200 tl vermeyi düşünüyorum.Eki Görüntüle 2053103 Eki Görüntüle 2053104
Mrb nerelisinz almak isterim

5- Tente ve oyuncaklar.

Ürünü çok fonksiyonlu sallanma özelliğini dikkate alarak satın almıştık. çok memnun kalarak kullandık.oturma özelliği de olduğu için uzun süreli kullanılabilir bir ürün.daha pahalı ana kucaklarına ihtiyaç bırakmıyor.ankara içine elden teslim edebiliriz.ürünün sıfır fiyatı 359 tl. ben 200 tl vermeyi düşünüyorum.Eki Görüntüle 2053103 Eki Görüntüle 2053104
Pardon yeni farkettim ankara ici elden demissinz

Back