Prego 5080 cappy yürüteç lila ve fisher price mutlu düşler dönence satıyorum

Serce03

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
383
18
40
Almakta geç kalmışız. Yürüteci birkaç ay once almistik bebegim yurumeye basladi 1 ay kullandi sadece. Dönenceyi de taktık kızım korktu hemen geri cikardik hiç kullanmadi. Düsünen olursa Ankaradayım.

Almakta geç kalmışız. Yürüteci birkaç ay once almistik bebegim yurumeye basladi 1 ay kullandi sadece. Dönenceyi de taktık kızım korktu hemen geri cikardik hiç kullanmadi. Düsünen olursa Ankaradayım.
Yürütec 200 tl. Dönence 100 tl. İsteyen olursa kutularına geri koymuştum ama geri çıkarıp resimlerini de yollarım.

Dönenceyi hiç kullanmadık alırsanız farkedersiniz zaten kullanılmadığını. kendim de 160 tl ödeyerek almıştım. Size de hak veriyorum ama bu para da bebeğimin başka bir ihtiyacını karşılasın istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın.hepimizin bebekleri var siz de beni anlarsınız maddi olarak zorlayan bir süreç oluyor. ama ptt kargoyla kargo parası daha uygn oluyormuş diye duydum.

Ankaradayim. Son fiyatlari yazmistim zaten dusunurseniz. Yurutec 150 tl donence 100 tl. Iyi geceler. Donence hic kullanilmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…